To je to što me zanima!

Na tribini zagužvalo, a i na terenu tenzije: Igrač Hajduka dobio je crveni karton...

Uremović je u posljednjim trenucima utakmice prigovarao sucu Pairettu pa mu je on pokazao crveni karton
Vidi originalni članak

Igrači Hajduka opet su uspjeli razočarati krcati Poljud. Pred gotovo 30 tisuća navijača ispali su od Ružomberoka (1-0) iz trećeg pretkola Konferencijske lige. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gennaro Gattuso rekao je kako su igrači dali sve od sebe, a Marko Livaja je pak kritizirao taktiku rekavši kako su morali igrati riskantnije. Bolan je ovo udarac koji bi mogao ostaviti velike posljedice. Poraz je prouzročio i frustracije navijača koji su se potukli na zapadnoj tribini i gađali bocama čelnike Hajduka, a i na terenu su frcale iskre.

To nije bilo vidljivo u prijenosu, ali je Uefa na svojoj stranici objavila kako je stoper Hajduka Filip Uremović dobio crveni karton u posljednjim sekundama. Razlog je nesportsko ponašanje, odnosno žestoki prigovori prema sucu Pairettu. 

Ako Uremović i sljedeće sezone ostane na Poljudu, propustit će jednu utakmicu u europskim kvalifikacijama, a ako Uefa ustanovi da je prijestup nešto teži, čeka ga i teža suspenzija. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KEŠŠ 17.08.2024.

    Uremoviću najbolje da se vrati u Slavoniju iz Požege. Tako bi u 3. ligi konačno bio prvak.

  • KešićIsBack 16.08.2024.

    Livaja zgazit ću te kao glistu

  • Robinjoo 16.08.2024.

    Klauzula u ugovora od 200 soma eura bila je očiti znak da Pera ne ostaje...ajd barem su prodali nešto dresova, običnom puku ne treba puno da se veseli u ova šugava vremena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare