To je to što me zanima!

Mourinho: Uživao sam u atmosferi Reggio Calabrije

Interov trener Jose Mourinho priznao kako je oduševljen Reggio Calabrijom i navijačima Reggine koji fanatično bodre svoje igrače
Vidi originalni članak

Inter se pomalo sretno dočepao tri boda na gostovanju kod Reggine (3-2) u utakmici 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Time se aktualni prvak vinuo na prvo mjesto nakon nekompletnog kola...
Pobjedu je gostima donio Ivan Cordoba u prvoj minuti sudačke nadoknade, no sve je moglo biti daleko lakše za Inter budući su vodili 2-0 i imali mnoštvo prilika tijekom utakmice, ali su ponovno pokazali nespretnost u realizaciji (kao i u utakmicama ranije na početku sezone). Njihov trener Jose Mourinho ponovno je pokazao šarolikost svog karaktera, pa je tako ovaj put bio oduševljen suparnikom.
- Opčinjen sam Reggio Calabrijom. Malo mjesto, njihov klub je posljednji na ljestvici, a toliko žara u svakom od njihovih navijača, ali i igrača. Uživali su i kada su gubili 2-0, nadali se i gorjeli kako bi nas slomili. Svaka im čast, stavili su nas na veliku kušnju i ovo je velika pobjeda - rekao je Mourinho.
Podsjetimo kako je na početku sezone, pak, Portugalac napao Cataniju prilikom Interovog gostovanja na tamošnjem stadionu. Osudio ih je za obrambenu igru, te se posvađao s kompletnim njihovim čelništvom. No, Reggina ga je oduševila.
- Ne bi bilo lijepo da Reggina ispadne, ne zaslužuju to. Inter? Opet smo stvorili mnogo šansi, a na kraju smo u zadnjoj sekundi umjesto jednog uzela sva tri boda, koja smo posve zaslužili znatno ranije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare