To je to što me zanima!

Mourinho protiv Chelseaja, Beckham na Old Traffordu!

U Nyonu je su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka, među kojima su dva velika sudara. Milan igra protiv Uniteda, a Inter će igrati s Chelseajem
Vidi originalni članak
Želimo vam sretne božićne i novogodišnje blagdane, rekao je Giorgio Marchetti iz Uefe nakon ždrijeba osmine finala Lige prvaka, koji je po četiri velika kluba bio - nesretan. Realova legenda Emilio Butragueno koji trenutak ranije je bio sretne ruke po Barcelonu, a izrazito nesretne po Inter, Chelsea, Milan i Manchester United. Uzdasi su se u dvorani u Nyonu čuli nakon što su kuglice ždrijeba spojile Mourinhovu aktualnu momčad, milanski Inter, i nekadašnju, moćni Chelsea. Prošle sezone Inter je već u četvrtfinalu naletio na Manchester United, a ove sezone užasno težak protivnik dopao ih je već u osmini finala.
- Volio bih da izvučemo Manchester United, nisam odigrao klupsku utakmicu na Old Traffordu već šest godina i bilo bi sjajno da nas ždrijeb spoji. Teško, ali i uzbudljivo - govorio je David Beckham uoči ždrijeba. Želja mu se ostvarila, s Milanom će u osmini finala igrati protiv Uniteda u drugom velikom okršaju.
Ivica Olić i Danijel Pranjić će, nakon prolaska na Olićev pogon, igrati protiv Fiorentine. Lani su sa 12 komada isprašili Sporting u ovoj fazi, ovoga puta bit će puno teže. Neće lako biti ni Eduardu i Arsenalu, 'topnici' će igrati protiv uvijek neugodnog Porta. Barcelona je nekako najbolje prošla, teško je vjerovati da će se prvak Europe mučiti protiv Stuttgarta. Dobro je prošao i Real Madrid, koji će igrati protiv Lyona. Kao nagradu za sjajan prvi krug, ždrijeb je Bordeauxu dodijelio Olympiacos, a posljednji par je CSKA - Sevilla.
Konačni cilj je Santiago Bernabeu, na kojem će se ove godine igrati finale. Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 16. i 17. te 23. i 24. veljače, a uzvrati 9. i 10. te 16. i 17. ožujka.

OSMINA FINALA LIGE PRVAKA
Stuttgart - Barcelona
Olympiacos - Bordeaux
Inter - Chelsea
Bayern - Fiorentina
CSKA - Sevilla
Lyon - Real Madrid
Porto - Arsenal
Milan - Manchester United
Idi na 24sata

Komentari 27

  • brižno blago 18.12.2009.

    englezi će pomest pod s talijanima....:)

  • Korner 18.12.2009.

    Stvarno mi nije jasno zasto svi briju na ovaj Internacionale,pa kliub je u soku,mislin na utakmice u ligi prvaka(ne ove u calciu). Inter je najdebilniji tim koji postoi,imaju srece sta su prosli u 1/8 finala,ali Chelsie ce ih nasit u Londonu minimum 4-0,a i u Milanu ce ih dobit. 100% za uvatit koju kn na kladionici :)

  • rodrigez 18.12.2009.

    Ako treba molit ću se Zaratustri da ispadnu prepotentni crvenog dupeta vragovi s old traforda.Dabogda crko ferguson (a i john dere).

Komentiraj...
Vidi sve komentare