To je to što me zanima!

'Moram čuvati Modrića? Pa taj me tip nikako ne pušta na miru'

Dao sam sve od sebe da isključim Modrića iz igre. Luka je spektakularan igrač, kojeg je jako teško zaustaviti i trudio sam se to činiti najbolje što mogu, kazao je mladi veznjak Barcelone
Vidi originalni članak

U osmini finala Eura 2020 (igranom 2021.) Hrvatska je ispala nakon produžetaka od Španjolske, a jedan od najboljih igrača 'furije' na toj utakmici te općenito na prvenstvu bio je igrač Barcelone - Pedri.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Mladom veznjaku je Luis Enrique u tom susretu dao posebnu namjenu - 'ugušiti' Luku Modrića. A sad je pred njima još jedan potencijalni ogled u osmini finala budući da nam se križaju grupu. 

USUSRET KATARU Jerković i Šuker najbolji strijelci na SP-u. Evo popisa ostalih 'POSLJEDNJI PLES' Messi o očekivanjima na SP-u: 'Nadamo se i Božjoj pomoći...'

- Došao sam na sastanak i šef mi je rekao da moram isključiti Modrića, stalno biti na njemu i ne dati mu da diše. Kada sam čuo to, rekao sam sebi: Pa, taj tip me nikako ne pušta na miru. Opet Modrić! Dao sam sve od sebe da isključim Modrića iz igre. Luka je spektakularan igrač, kojeg je jako teško zaustaviti i trudio sam se to činiti najbolje što mogu - kazao je Pedri za Marcu.

Pedri je tada imao tek 18 godina i 215 dana, a u džep je spremio Brozovića, Kovačića i Modrića. Do kraja Eura propustio je tek jednu minutu u šest utakmica, a proglašen je za najboljeg mladog igrača Eura i uvršten je u najbolju momčad prvenstva.

- Da mi on (op.a., Luis Enrique) kaže da skočim sa stijene, to bih napravio jer šef to kaže tako jednostavno i uvjerljivo da nas uvjeri kako će sve biti u redu. Uostalom, mi na Svjetsko prvenstvo idemo kako bismo ga osvojili.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ferdo 989 14.11.2022.

    E da je samo Orsic malo ranije usao steta!

  • Z.a.c 12.11.2022.

    Mali veli idemo na SP da ga osvojimo,a nas Krama ocekuje da Brazil osvoji.

  • fernandes11 12.11.2022.

    ne prolazi hrvatska grupu kaj vam je ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare