To je to što me zanima!

Mogao je birati gdje će zabiti lopticu, on napucao Đokovića

Srpskom tenisaču nije sjeo potez Camerona Norrieja koji ga je pogodio u nogu. Novak je pobijedio 6-3, 6-4 i plasirao se među najboljih osam u Rimu
Vidi originalni članak

Novak Đoković bez većih problema plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije Masters u Rimu pobijedivši za sat i pol Britanca Camerona Norrieja 6-3, 6-4. Tamo će ga čekati pobjednik meča između australskog kvalifikanta Alexeija Popyrina i Danca Holgera Runea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutak koji je obilježio meč dogodio se početkom drugog seta na Norriejevoj break lopti kod Đokovićeva vodstva 2-1. Britanac je dobio poen smešom nakon što je Novak podigao lopticu i već krenuo prema osnovnoj crti.

NOVAK SE OTVORIO TALIJANIMA Đoković: Vidio sam građanski rat u Jugoslaviji, a za svakog Srbina je Kosovo srce tradicije

Njegov je protivnik od čitavog terena pogodio baš Đokovića u nogu. On se okrenuo prema njemu i nije mogao vjerovati. Ispričao se, doduše, Norrie. Koliko je u njegovu udarcu bilo namjere, procijenite sami.

Video možete pogledati OVDJE.

Inače, Đoković je kasnio na početak meča jer je ozlijedio rame na jutarnjem treningu i tražio pomoć liječnika. Norrie ga je nervozno čekao na terenu, ali Novak je ipak stigao i meč odradio bez problema. Prilikom rukovanja protivnika nije pogledao u oči, a nije ga ni ispratio pljeskom pri odlasku u svlačionicu, što inače čini nakon mečeva.

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 16.05.2023.

    Jedino tako i znaju igrati protiv najboljeg svih vremena.

  • VolbeatDbv 16.05.2023.

    Ajde ne kenjajte vi gore, Britanac ga namjerno napucao, priznajte, bez obzirom na njegovu izjavu od jučer

  • Mr. Pickles 16.05.2023.

    Fulao je pravo mjesto Britanac 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare