To je to što me zanima!

Modriću se sprema klupa u El Clasicu? Marca: Real će početi s pet veznjaka, ali ne i s Lukom

U gradskom derbiju pokušao je nešto slično i nije dobro prošlo. Istina je da je protiv Atletica zajedno izveo Kroosa i Modrića, što sigurno neće učiniti u El Clasicu, piše list naklonjen Madridu
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) sinoć je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Reala nad Bragom u 3. kolu grupne faze Lige prvaka. Bila je to prva utakmica "kraljeva" u ovoj sezoni u kojoj je hrvatski maestro dobio punu minutažu. I nije razočarao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premda je odigrao dobru utakmicu, španjolski mediji uvjereni su da Luka neće biti u prvih 11 Carla Ancelottija za El Clasico, koji je na rasporedu u subotu (16.15). Tvrde da je Talijan izmiješao sastav kako bi njegova momčad bila u optimalnom stanju za gostovanje kod Barcelone.

Statistika Luke Modrića

"To objašnjava Ancelottijevu umjerenu rotaciju u Bragi: dvije promjene u obrani, još dvije u veznom redu i ni jedna u napadu, jer je Joselua napala gripa pa je nije bio niti na klupi. Momčad pod utjecajem Modrića, koji je više Petar Pan za sebe nego za trenera, indikativno pokazuje da on neće biti u prvih 11", piše AS.

BRAGA - REAL MADRID 1-2 Real preživio Bragu, Modrić prvi put ove sezone odigrao cijelu utakmicu u dresu 'kraljeva'!

Marca, list naklonjen Madridu, smatra da je zamjena Tchouaménija za Rodryga u 72. minuti bila generalna proba za El Clasico. Ancelotti navodno želi protiv Barce krenuti s pet veznjaka, ali među njima nije i naš Modrić.

"U gradskom derbiju pokušao je nešto slično i nije dobro prošlo. Istina je da je protiv Atletica zajedno izveo Kroosa i Modrića, što sigurno neće učiniti u El Clasicu, ali očito je da želi započeti s pet veznjaka. Carlito želi izvesti momčad s Tchouaménijem, Kroosom, Camavingom, Valverdeom i Bellinghamom... Ali i dalje ne zna kako", piše Marca.

DOMINIRAO ČIM JE DOBIO ŠANSU Marca: Modrić se može dokazati protiv klubova kao što je Braga

Kako god, takvu vijest treba uzeti sa zadrškom, obzirom da je Bellingham u 89. minuti tražio izmjenu zbog ozljede. Je li to bio samo potez iz predostrožnosti, ili se radi o ozbiljnijoj ozljedi, uskoro ćemo saznati...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25.10.2023.

    A onaj Vanverde nola a stalno igra !

  • Kapo 25.10.2023.

    Ja kao navijac Barce molim boga da se ovo obestini,ove prognoze i da Luka bude na klupi. 🙏

  • OldSQL 25.10.2023.

    Puna im usta Modrića, a ostali igrači koji su dosad već trebali rasturati u Realu, i mlađi 20 godina, ne mogu odigrati 2-3 vezane utakmice da valja?? Jedva čekam protiv Barce, kada budu gubili 3:0, i kada čovjek od 38 godina mora ući da pokaže tim klincima, da nogomet nije 3 utakmice u sezoni, kad im pokaže što znači profesionalizam...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare