To je to što me zanima!

Modrićev menadžer otkrio nove informacije o budućnosti: 'Bit će puno toga jasno idući tjedan'

Iako je jedan španjolski novinar plasirao informaciju kako Modrić napušta Madrid, njegov zastupnik tvrdi kako se o tome tek treba razgovarati i da će tražiti najbolje rješenje
Vidi originalni članak

Glasno je Europom u subotu odjeknula informacija kako je odlučeno da Luka Modrić (38) napušta Real Madrid na kraju sezone, a dolazi Kylian Mbappé. Tako barem tvrdi španjolski novinar Ramón Álvarez de Mon, urednik tjednika Okdiario, ali proteklih tjedana pojavljivale su se brojne verzije budućnosti hrvatskog veznjaka, od onih da ostaje i iduću sezonu do onih da odlazi. Čini se kako još ništa nije poznato.

Poznati talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je na plaformi X kako je jedan od Modrićevih zastupnika, Srbin Vlado Lemić, zaposlenik menadžerske kuće Universal Twenty Two, otkrio da o Luki tek trebaju razgovarati.

- Ništa još nije odlučeno oko Lukine budućnosti u Real Madridu, ali bit će jasno idući tjedan - rekao je Lemić i dodao:

- Real Madrid ostaje Modrićevo mjesto, odlučit ćemo što je najbolje rješenje.

U međuvremenu, Luka ovu subotu kao kapetan predvodi "kraljevski klub" na gostovanju kod Granade u 35. kolu španjolskog prvenstva. Nakon te, čekaju ga još domaća utakmica protiv Alavésa, gostovanje kod Villarreala, domaća utakmica protiv Betisa i finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund 1. lipnja na Wembleyu u Londonu.

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • AngryHippo 11.05.2024.

    Svi znaju da neće u Realu ostat jer nemaju nimalo respekta prema legendama, a moraju oslobodit broj 10 za ninju kornjaću.

  • Jopazg 11.05.2024.

    Nadam se da nece kod gobija.

  • Moslavac 2 11.05.2024.

    Uzima neku poziciju u Madridu

Komentiraj...
Vidi sve komentare