To je to što me zanima!

Modrića držali dva sata zbog kontrole: 'Još nisam završio. A Kramariću još neću čestitati'

Drugo poluvrijeme bilo je dosta dobro, ali zadnjih desetak minuta smo se bezveze povukli i dopustili Škotima da nam stvore šanse. U zadnjoj akciji je bilo dosta konfuzije, rekao je kapetan nakon pobjede protiv Škotske
Vidi originalni članak

Luka Modrić nabacio je onaj svoj dječački osmijeh, koji ga krasi još od prvih dana velike karijere pa proslavio pobjedu Hrvatske protiv Škotske (2-1). Stigao je i zaigrati nogomet sa svojom djecom, kao da nije prije toga sa 39 godina odigrao 95 minuta protiv čvrstih Škota, a onda je stigao poziv koji baš nogometašima i nije omiljen. Iz doping kontrole pozvali su ga na testiranje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako to obično biva nakon teškog napora, igrači često imaju problema s davanjem uzorka urina nakon utakmice pa su tako Luku držali dva sata u sobi. Kada je shvatio da ne ide, otišao je dati izjavu novinarima pa se opet vratio obaviti zadatak.

- Nisam još završio. Zbog vas sam došao da ne čekate previše ha-ha - rekao je raspoloženi kapetan nakon bitne pobjede.

A onda se osvrnuo na utakmicu.

- Škoti su pokazali da su tvrd orah i da teško igramo protiv njih. Dobro smo ušli u utakmicu, ali smo poslije toga bili usporeni. Brzo smo izjednačili, hvala Bogu. Drugo poluvrijeme bilo je dosta dobro, ali zadnjih desetak minuta smo se bez veze povukli i dopustili Škotima da nam stvore šanse. U zadnjoj akciji je bilo dosta konfuzije, VAR je išao na našu stranu. Bilo je dobrih stvari, ali i one koje treba poboljšati. Treba vidjeti gdje smo griješili i u čemu možemo bolje - rekao je Modrić.

Nakon dugo vremena, društvo u veznom redu nije mu pravio kum Mateo Kovačić. Ovaj put je kraj njega bio Mario Pašalić, a onda i Petar Sučić.

- Bilo je novih igrača, falio nam je Mateo, ali svi koji su igrali napravili su dobar posao. Mateo je u vrhunskoj formi i jako nam je nedostajao. Sve u svemu, najbitnije je da smo pobijedili. Treba biti bolji i bit ćemo, ispravit ćemo stvari koje nismo večeras dobro radili.

Kako na Poljsku, ako dobijemo, osigurat ćemo drugo mjesto?

- Ne treba ići daleko, idemo odigrati tamo pravu utakmicu i pokušati riješiti to već sada. Vidjet ćemo sve u studenom, moramo sada prvo razmišljati o Poljskoj. Bit će sigurno teško, bez obzira što smo bili bolji u Osijeku, sad igraju kući. Vjerujemo u sebe, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da možemo ponoviti izdanje iz Osijeka. 

Modrić je u nekoliko situacija pokazivao stoperima da brže odigraju. 

- Par situacija je bilo kad smo mogli odigrati brže dok se Škoti nisu postavili. 

Perišić je odigrao iznad očekivanja na desnoj strani.

- Za mene to nije iznenađenje, zna se tko je Perija i što je donio reprezentaciji. Igrao je u PSV-u na toj poziciji, bio je jako dobar, asistirao je za prvi gol, bio je opasan i donosio nam dosta toga jedan na jedan. Nisam ni sumnjao u njega. Opet je pokazao koliko je važan. Fale nam na toj poziciji Stanišić i Juranović koji su prve opcije za tu poziciju, dok ih nema, izbornik traži najbolja rješenja, može biti zadovoljan kako je Perija odigrao. Sigurno će se podizati kako utakmice budu odmicale.

Igor Matanović i Andrej Kramarić su zabili, a to je razveselilo sve jer svi itekako znamo da su napadači 'vatrenih' često imali problema s realizacijom.

- Imamo dosta opcija u napadu i raznovrsnost. Drago mi je zbog Igora što je zabio, imao je puno šansi u posljednje dvije utakmice, nije uspio, ali sada je. Krama, što reći, uvijek je tu, šulja se, na pravom je mjestu svaki put. Neću mu još čestitati, neka odradi posao u Poljskoj, tada će mu biti stota utakmica - zaključio je Luka i vratio se u sobu za doping kontrolu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lanai goga 13.10.2024.

    Dodao bi on da mu je kum igrao kovacic repka postala mafija zlo

  • tuti fruti 11 13.10.2024.

    Hrvatski igrač kad dobi loptu predugo je drži u nogama za toga protivnička obrana se posloži.Hrvatski igrać kad dobi loptu on nema viziju kome dodati jer ne prati svoje igraće gdje stoje.Neki hrvatski igrači se skrivaju iza protivničkoga igrača samo da njemu ne doda.Uspjeh igre je kada se igraći bez lopte otkrivaju ,a ne se skrivat iza protivnićkoga igrača.Tu je problem.

  • Mrkva79 13.10.2024.

    Luketa kralj nogometa.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare