To je to što me zanima!

Modrić ušao u vječnost: Postao je najstariji igrač Real Madrida u 122 godine dugoj povijesti!

U dobi kada je većina profesionalnih nogometaša u mirovini, kada roštilja, igra golf, provodi vrijeme s djecom i obitelji, Modrić - rastura! Ušao je u drugom dijelu protiv Celte pa srušio još jedan rekord
Vidi originalni članak

Hrvatski maestro Luka Modrić (39) ušao je u vječnost u 10. kolu La Lige između Celte Vigo i Real Madrida. Modrić je krenuo s klupe, dobio šansu u nastavku pa današnjim nastupom postao najstariji igrač koji je zaigrao za 'kraljeve' u 122 godina dugoj povijesti kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaista nevjerojatno, povijesno, Modrić iz dana u dan ruši nove rekorde i u dobi kada većina profesionalnih nogometaša roštilja, igra golf, provodi vrijeme s djecom i obitelji - rastura!

Veznjak Reala je u dobi od 39 godina i 41 dana postao najstariji nogometaš Reala sa službenim nastupom čime je srušio rekord neponovljivog Ferenca Puškaša, koji je 1966. nastupio u kupu protiv Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana.

Inače, Modrić je u Real Madrid došao 2012., dva tjedna uoči 27. rođendana. Od tada je u bijelom dresu osvojio 27 velikih trofeja čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti najtrofejnijeg svjetskog kluba.

- Nisam mogao niti zamisliti da ću sve to ostvariti, niti da ću biti toliko godina ovdje - rekao je hrvatski kapetan u lipnju kada je srušio rekord.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dobro.jutro 20.10.2024.

    Bravo

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.10.2024.

    Naš dinamovac

  • Gladijator84 19.10.2024.

    Srbi na aparatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare