To je to što me zanima!

Modrić o sucu: Poznajem ga iz Španjolske, navikao sam na to suđenje. Nije za crveni karton

Morao bih vidjeti snimku da mogu bolje komentirati, međutim, bilo je dosta situacija u kojima je sudac mogao bolje suditi, osvrnuo se na spornu situaciju kapetan 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Ne volim pričati o sucima. Livi je izbio loptu, možda ga je udario u produžetku, ali po meni to nije za crveni, rekao je nakon remija Poljske i Hrvatske u Ligi nacija (3-3) kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (39).

SLATKE BRIGE... Dalić opet mora biti zadovoljan: Mladi opet iskoristili minutažu, što kad se vrate svi ozlijeđeni!?

Imali su izabranici Zlatka Dalića vodstvo 2-0 i 3-2, ali na kraju su 'samo' uzeli bod u Varšavi. Posljednjih 20 minuta igrali su s igračem manje, nakon što je direktni crveni karton dobio Dominik Livaković. Golman 'vatrenih' je izbio jednu loptu, ali je u produžetku nezgodno ušao malo ispod koljena Roberta Lewandowskog, a za to mu je sudac Alejandro Hernandez pokazao direktni crveni karton.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morao bih vidjeti snimku da mogu bolje komentirati, međutim, bilo je dosta situacija u kojima je sudac mogao bolje suditi. Znam ga iz španjolske lige, navikao sam na njegovo suđenje. Nećemo sad o tome, što je, tu je. Nema smisla trošiti riječi na suce, bilo je puno dobrih stvari, ali šteta što smo primili gol na kraju prvog poluvremena - objasnio je Luka.

Na sve se osvrnuo i izbornik Dalić koji je istaknuo i situaciju kod prvog primljenog gola Hrvatske kad je na početku akcije bila dvojbena situacija na Igoru Matanoviću.

VIDEO: PODIJELIO TVITERAŠE Livaković dobio drugi crveni u karijeri: 'To je bio jeziv start!'

- Ono što sam vidio nema veze s isključenjem. Prvi gol koji smo dobili je čisti faul na Matanoviću, to su dvije kardinalne greške. Ali na suce se ne želim izvlačiti, mi smo sebe zakinuli. Poljsku smo vratiti u utakmicu koju smo praktički dobili, izvukli smo utakmicu do kraja s igračem manje - rekao je Dalić.

Sad slijedi povratak klupskim obavezama, a ispred Hrvatske su još dvije utakmice u grupnoj fazi Ligi nacija. Prvo slijedi gostovanje u Škotskoj 15. studenog, a tri dana kasnije, 18. studenog, na Poljud stiže Portugal.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bosanac1990 16.10.2024.

    Za ovako nesto mislim da nitko u povijesti nije dobio crveni karton! covjek cisto izbio loptu.Da nije igrao loptom da,bio bi crveni! Al u ovom slucaju nije cak nit prekrsaj!

  • tuti fruti 11 16.10.2024.

    Dali je to treči sudac koji sudi protiv hrvatske?????

  • Nabocana do bola 16.10.2024.

    pozzz te jelcic

Komentiraj...
Vidi sve komentare