To je to što me zanima!

Modrić je poslao kratku i jasnu poruku nakon kiksa 'vatrenih'

Vjerujemo da možemo pobijediti ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu ili bolje od toga, rekao je Luka nakon Albanije, a sad poručio: "Najbolje stvari nikad ne dolaze lako"
Vidi originalni članak

Predvodio je kao kapetan Hrvatsku do remija protiv Albanije (2-2), "vatreni" su zapeli u čekaonici do osmine finala Europskog prvenstva, ali vrata još nisu sasvim zatvorena. Odgovor na puno toga dat će utakmica u ponedjeljak protiv Italije u Leipzigu (21 sat) u kojoj Hrvatska mora ići po pobjedu, a možda joj u nekim kombinacijama bude dovoljan i bod.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo pobijediti Italiju, a onda ćemo vidjeti što će biti. Ne znam hoće li pobjeda i četiri boda biti dovoljno za drugi krug. Vjerujemo da možemo pobijediti ako igramo kao što smo igrali drugo poluvrijeme, ako ne i bolje. Italija je velika reprezentacija, odlično su organizirani, moramo biti još bolji - rekao je Modrić nakon remija u Hamburgu.

Na pitanje španjolskog novinara odmahnuo je glavom i napustio mix zonu, a dan poslije na društvenim mrežama je poručio: "Najbolje stvari nikad ne dolaze lako. Iznad svih Hrvatska".

Riječi mu se pozlatile. Neka padne Italija pa da Lijepa Naša s dijasporom bude korak bliže tim najboljim stvarima. Još imamo pravo sanjati, još smo unutra.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Ssssssssss 21.06.2024.

    Daj luka dosadan si tebe je real istrosio i ti si za penziju

  • mmm.mmm 21.06.2024.

    I Perišić je dao puno za Hrvatsku a Dalić može i s mladima ispast iz skupine isti savjet je da Hajduku

  • BROKRO 20.06.2024.

    Luka da si napravio kao Kros ostao bi vjecan a ovako se samo patis a nemozes pratiti ritam i uz to uvlacis sve u krizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare