To je to što me zanima!

Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti! Osvojio 27. trofej

Luka je do sad dijelio rekord s Nachom, koji je ovog ljeta otišao iz kluba. Modrić je do sada odigrao 535 utakmica za Real i zabio 39 golova uz 86 asistencija. Sad je najtrofejniji realovac
Vidi originalni članak

Te noći u Wembleyju bilo je jasno kako Luka Modrić (38) nije odigrao posljednju utakmicu za Real Madrid. Kapetan "vatrenih" osvojio je Ligu prvaka po šesti put s "kraljevskim klubom", a nakon odigranog Eura je produžio ugovor s klubom. Kako bi ispisao još povijesti. Luka je pobjedom Reala u Uefinom Superkupu protiv Atalante (2-0) postao najtrofejniji realovac u povijesti s 27 trofeja.

Modrić je ušao u 76. minuti umjesto Rodryga. Real je poveo u 59. minuti golom Federica Valverda, a Kylian Mbappe zabio je svoj prvijenac u 68. minuti.  Golove su namjestili Vinicius Jr. i Jude Bellingham. Perezovi "galacticosi" tako su najavili svijetu svoje ambicije. Real želi osvojiti sve trofeje, a Modrić predvodi tu momčad kao kapetan.

Luka je do sad dijelio rekord s Nachom, koji je ovog ljeta otišao iz kluba. Modrić je do sada odigrao 535 utakmica za Real i zabio 39 golova uz 86 asistencija. 

Uz sve to, Modrić je ispisao još jedan rekord. Zajedno s Danijem Carvajalom osvojio je europski superkup po peti put.

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Pust Toy 15.08.2024.

    Luka je jos uvijek nas najbolji igrac ali za zadnjih 5 minuta u mecu .

  • Bellagio940 15.08.2024.

    Tih 12min je odigrao modrićevski, tj odlično

  • mirko52.santol@gmail.com 15.08.2024.

    A koliko je Modrić u zadnjih dvije godine igrao da bi se mogao nazvati za najtrofejnog igrača u povijesti. Što serete stalno s tim Modrićem. Bilo bi fer da ode iz Reala sam, prije nego što ga klub najuri, a vrijeme je također da se makne iz reprezentacije je stvara uteg za momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare