To je to što me zanima!

Mladost izgubila za 65 minuta

Mladostaši će u uzvratu idućeg četvrtka u Domu odbojke trebati pobjedu od 3-0 ili 3-1 kojom bi izborila odluku o prolasku u zlatnom setu protiv jakih Austrijanaca
Vidi originalni članak

U prvom susretu drugog kruga kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka odbojkaši Mladosti izgubili su na gostovanju od Hypo Tirol Innsbrucka 0-3 (16, 14, 18), nakon svega 65 minuta igre.

Od starta je malo toga funkcioniralo u redovima Mladosti, nikako nisu uspijevali povezati konce igre, očito i impresionirani dobro popunjenom dvoranom, ali i sjajnim internacionalnim sastavom austrijske momčadi.

Tek se u trećem setu Mladost oslobodila pritiska i zaigrala donekle koncentrirano. Rezultiralo je to rezultatskim priključkom veći dio seta, pa su tako dva puta i bili u egalu, kod 9-9, te kod 13-13. Nažalost, nisu uspjeli preokrenuti rezultat i natjerati domaćina na nervozu i pogreške.

ODBIJENICE NA SAVI U Mladost odbilo doći čak 15 hrvatskih igračica!? 'U ležernoj su fazi, ne žele puno trenirati...' CRO TEAM Jedinstveni projekt u Hrvatskoj: Talentirane odbojkašice živjet će zajedno, trenirati i ići u školu

Đorđe Jovović sa 11 poena bio je najučinkovitiji kod Mladosti, Spyridon Chandrinos dodao je sedam, a Clemens Ecker i Nikola Đurović po pet poena. Kod domaćina Brazilac Pedro Henrique Frances je osvojio 16 poena.

Mladost će u uzvratu idućeg četvrtka u Domu odbojke trebati pobjedu od 3-0 ili 3-1 kojom bi izborila odluku o prolasku u zlatnom setu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare