To je to što me zanima!

Na Parku mladeži rušili zid pa otkrili tajnu sobu punu trofeja

Prilikom 'šminkanja' prostorija na Parku mladeži radnici su otkrili nešto sasvim neočekivano. Srušivši zid naletjeli su na zazidanu prostoriju punu pokala i papira
Vidi originalni članak

Pomalo neočekivan prizor zatekli su radnici koji rade na renoviranju prostorija unutar stadiona RNK Splita, Park mladeži. Kad su počeli rušiti zid, iza njega se ukazala potpuno namještena prostorija, s pokalima uredno posloženim u drvenim vitrinama, sa stolom punim papira, stolicama... Kao da je još do maloprije netko tu sjedio.

- Navodno su tu nekad bile prostorije boćarskog kluba, vjerojatno su i trofeji njihovi, a zašto ih nisu ponijeli, tko će znati - kazao nam je glasnogovornik RNK Splita Božo Pavković, koji je dugi niz godina i sam sjedio leđima uza zid iza kojeg se nalazila 'zaboravljena soba'.

Tomislav Gabelić

S obzirom da se radi o prostoriji od oko 15-ak kvadrata, prepunoj dokumentacije i trofeja, tek treba utvrditi kome oni pripadaju te pokušati pronaći vlasnika. Odmah treba otkloniti bilo kakvu sumnju da je prostorija korištena za prisluškivanje ili neke slične tajne operacije, iz prostog razloga što je bila zazidana sa svih strana i u njih se sve do rušenja zida nije moglo ni ući. Radovi na šminkanju unutrašnjosti Parka mladeži trebali su biti gotovi do sutrašnjeg ogleda s Dinamom, no sigurno da će ih ovaj pronalazak za par dana ipak usporiti.

Tomislav Gabelić
Idi na 24sata

Komentari 53

  • Miške 29.10.2015.

    Jučer je pronađen džepni sunčani sat Franje Tahija iz 1588.,a danas ova soba puna trofeja. Čeka nas svjetla budućnost, ako se okrenemo prošlosti.

  • šexpir 29.10.2015.

    ja znan! To su bili ONI!!!

  • to33 29.10.2015.

    neka ostave kao musee

Komentiraj...
Vidi sve komentare