To je to što me zanima!

Mislav Oršić prošao je liječnički, očekuje ga višegodišnji ugovor!

Oršića će uskoro i službeno predstaviti ikao novog igrača Southmptona koji mu je ponudio ugovor na četiri i pol godine što znači da vjeruju kako će biti pravo pojačanje te računaju s njim na dulje vrijeme
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić (30) odradio je liječnički pregled u Engleskoj, javlja ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Southampton je danima pregovarao s 'plavima' pa ponudio osam milijuna eura koje je prihvatio klub iz Maksimirske 128 i tako omogućio Oršiću da ispuni snove i zaigra u najjačoj ligi svijeta. 

Oršić će Dinamu zasigurno nedostajati kao jedan od najboljih igrača koji je klasu pokazao i na Svjetskom prvenstvu u Katru, ali i u europskim natjecanjima. 

Postao je legenda Dinama i jedan od najvećih u novijoj povijesti kluba, a svega toga svjesni su i u engleskom klubu koji se trenutačno nalazi na začelju Premier lige. 

Oršića će uskoro i službeno predstaviti kao novog igrača Southamptona koji mu je ponudio ugovor na četiri i pol godine što znači da vjeruju kako će biti pravo pojačanje te računaju s njim na dulje vrijeme. Iznos transfera je šest milijuna eura, uz dva milijuna eura potencijalnih bonusa.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • a e 4 6_677 06.01.2023.

    antinjuskalovac na aparatima prvo nema nijednog prijatelja cure zene dice kuce normalne vikendice vozacke auta motora broda,za ljetovanje skijanje putovanja po svitu za restorane za nista i sad mu jos ode 99 pa cak ti dode da zalis covika

  • simplicije23 06.01.2023.

    Hajdukovac sam i želim Oršiću sve najbolje u klubu i životu, navijat ću za njega u Premijer ligi ...

  • baba strumpf 06.01.2023.

    Sritno Oršiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare