To je to što me zanima!

Mišić: Ovo je previše, loši smo. Ristovski: Neću spavati tjedan dana. Ma ovo je neprihvatljivo

Žao mi je navijača koji su došli u ovolikom broju. Sigurno nisu očekivali ovakav rezultat, rekao je Mišić i poručio: "Šteta što nismo stali nakon ona dva gola, pali smo u euforiju"
Vidi originalni članak

Takuya Ogiwara zabio je drugi gol Dinama Bayernu. Teško je reći da je bio počasni iako je u tom trenutku bio za 3-2. Završilo je 9-2 za Bavarce, najtežim porazom u povijesti Dinama i prvom utakmicom u povijesti Lige prvaka u kojoj je jedna momčad zabila devetku. "Modri" su pred kamere nositelja prava Arenasporta prvo poslali Japanca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od malena mi je velika želja bila igrati Ligu prvaka, konačno mi se ostvario taj san. Čak sam uspio i zabiti gol, ali unatoč tome težak poraz koji nisam očekivao. Jako se loše osjećam bez obzira na to što mi se ispunio taj san - rekao je Ogiwara.

Novinarka je pokušala izvući pozitivu iz ovoga poraza.

- Prva utakmica, možda i najteži protivnik u cijelom natjecanju, ne vjerujem da ćemo imati težega od današnjeg. Ako tako gledamo, i ovaj poraz može biti nešto gdje ćemo puno naučiti, gdje ćemo vidjeti da smo uspjeli zaprijetiti ovakvom protivniku. Nadam se da će nam to biti poticaj u Ligi prvaka - rekao je Japanac.

Dinamo se već za vikend mora prebaciti na HNL, raspored mu donosi fenjeraša Slaven Belupo u Koprivnici.

- Nažalost, nemamo vremena tugovati ni previše slaviti nakon ove utakmice, odmah je iduća na redu. Moramo nastaviti pobjeđivati. Najvažnije je domaće prvenstvo, moramo osvojiti bodove u prvenstvu i vratiti se na vrh ljestvice - zaključio je Ogiwara.

Josip Mišić će pamtiti gostovanje u Münchenu i po ožiljku na bedrenom mišiću, dobio ga je u jednom duelu u prvom poluvremenu.

- Prvo što mogu reći da mi je žao ovih navijača što su došli u tolikom broju. Sigurno nisu očekivali takav rezultat, ovo je previše. Vidi se da je njemačka liga nešto više od HNL-a, danas smo bili loši - rekao je povratnik u sastav Dinama i dodao:

- Odlično smo krenuli u drugo poluvrijeme, zabili smo dva gola i bili u euforiji umjesto da smo malo stali u blok, možda bi poslije bilo nešto drugačije. Ovako su nam se svaki gol skoro ušetali osim onih penala.

Kako se oporaviti nakon ovoga?

- Nemamo što, moramo se vratiti kući i igrati taj HNL koji nas dovede do ovakvih utakmica. Moramo se oporaviti, igramo u Koprivnici. Nadam se da ćemo skupiti glave i pobijediti - zaključio je Mišić.

Luka Stojković igrao je u drugom poluvremenu.

- Velik poraz za nas, svjesni smo protiv kakve smo momčadi igrali. Svi smo pomalo u šoku, Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih momčadi svijeta. Nismo danas bili na nivou, okrećemo se novim utakmicama. Kakva je bila priprema? Skautirali smo ih i gledali njihove dobre i loše strane, čudili se koliko malo imali loših i kako jako malo griješe, kako su dobri na lopti. Došli smo dati sve od sebe, probati dati maksimum i izvući što bolji rezultat - rekao je još jedan povratnik nakon ozljede i nastavio:

- Iskreno, ne znači mi ovaj povratak. Neću reći ništa, ali jednako sam tužan kao i svaki igrač, gledam isključivo momčad i timski rezultat. Tu sam i dat ću sve od sebe, nadam se da ću moći pomoći momčadi u budućnosti. Vratili smo se na 3-2, kad smo zabili gol mislili smo da se možemo vratiti. Igrali smo jako dobro tih 10-15 minuta, imali tu priliku i nismo je realizirali. Primijetio sam da i kod Bayerna kod 3-2 i 6-2 ljudi ne staju, idu maksimalno, stvarno su odlični. Poruka u svlačionici? Svjesni smo rezultata i svega što se dogodilo danas. Ali ništa, okrećemo se novim utakmicama. Sljedeći je Belupo, idemo to pobijediti kako god znamo. Zaslužujemo biti u ovom natjecanju i dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat.

Stefan Ristovski teško je pronalazio riječi:

- Prije svega bih se ispričao svim navijačima Dinama, nadam se da će nam oprostiti i biti uz nas. Nije lako biti ispred novinara i komentirati nakon ovog poraza. Moramo biti svjesni da ne predstavljamo samo Dinamo, nego i hrvatski nogomet. Kao svlačionica moramo se izvući i uvjeren sam u to. Dinamo je zahtjevan klub s velikom poviješću. Sad je najlakše uperiti dva prsta u nekoga i reći da je ovaj ili onaj kriv. Samo se svi skupa možemo izvući iz ove situacije - kazao je plavi Makedonac i nastavio:

- Što god ja sad rekao, previše je i premalo. Kad izgubiš i primiš devet komada, iskusni smo i dosta dugo skupa igramo, to je neprihvatljivo. Dinamo je godinama gradio imidž i ovo je neprihvatljivo za sve nas. Imam samo jednu molbu, da ostanemo skupa i samo tako možemo ići naprijed. Nadam se da ovo neće ostaviti traga na HNL-u. Psihički faktor je prisutan, svlačionica mora što prije zaboraviti, ali teško se zaboravlja. Vrijeme nam ne da da previše razmišljamo o ovakvim situacijama. Čeka nas HNL u subotu i nadam se da ćemo se pokazati u pravom svjetlu.

Kako zaspati nakon ovoga?

- Svakako ne spavam nakon utakmica, a nakon ovoga neću spavati tjedan dana, ako me pitaš iskreno - jasan je bio Ristovski.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Murterskomore 18.09.2024.

    Mišiću u mišju rupu i ne izlazi

  • Moki83 18.09.2024.

    ova dvojca nisu ni za zupanijsku ligu

  • ajme ajme 18.09.2024.

    kad ti onakakav Hajduk uzme bodove u Maksimiru i prije toga Rijeka,vidiš gdje si...amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare