To je to što me zanima!

Mirko Vučinić: Manchester je velik, ali ostajem u Romi

Čitao sam i ja u novinama da idem u Manchester, ali važnije mi je odmoriti se malo, kaže crnogorski napadač kojeg želi legendarni Alex Ferguson
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo Unitedova je prošlost, neki novi igrači budućnost. Valencia iz Wigana već je stigao, sljedeća želja je Mirko Vučinić. Romin Crnogorac ove je sezone napravio veliki iskorak, ponuda Uniteda trebala bi biti prava nagrada. Ali zašto odlaziti iz Rima, tamo gore na Otoku stalno pada kiša...
- Dobar je osjećaj kada čuješ da se jedan tako velik klub zanima za tebe, ali ja sam igrač Rome. Nedavno sam potpisao novi ugovor, a to znači da želim ostati ovdje - kaže Vučinić, nimalo impresioniran pozivom prvaka Europe od prošle i finalista iz ove sezone. Uostalom, više o svemu tome znaju novinari, baš su oni ti koji informiraju Vučinića o cijeloj priči.
- Sve što znam o svom prelasku u Manchester pročitao sam u novinama. I zato me sada zanima jedino dobro se odmoriti, idem uživati u društvu obitelji - rekao je 25-godišnji crnogorski napadač.

ŠEVA UMJESTO MIRKA?
Predomisli li se Vučinić i prihvati poziv Uniteda, u Romi su spremni. Chelsea je dao Andriju Ševčenku slobodne ruke i Rimljani su odmah krenuli u akciju. Kako tvrde otočki mediji, Roma bi Ševčenka uzela i ukoliko Vučinić ostane na Olimpicu. Napadači su još uvijek problem u Romi, dvojac Vučinić - Ševčenko, s Tottijem iza njihovih leđa, mogao bi biti dobitna kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slavonac 91 14.06.2009.

    bila bi je*ena kombinacija tog trojca!!

  • shota98 13.06.2009.

    ahh crnogorac :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare