To je to što me zanima!

Baby Shaq uletio je na tribine i htio prebiti navijača Hapoela...

Na kraju su ipak uspjeli svladati Sofoklisa Schortsanitisa i usmjeriti prema izlazu. Domaći navijači s terena su ga ispratili povicima: “Ići ćeš u zatvor! Ići ćeš u zatvor!”
Vidi originalni članak

Ići ćeš u zatvor, ići ćeš u zatvor!, ispratili su domaći navijači gorostasnog košarkaša Maccabija Sofoklisa Schortsanitisa, nakon što su ga redari i policija jedva obuzdali.

Igrač poznatiji pod nadimkom Baby Shaq, visok 206 centimetara i težak 165 kilograma, nakon pobjede Maccabija nad gradskim rivalom Hapoelom (93-90), sukobio se s neimenovanim navijačem koji ga je navodno vrijeđao cijelu utakmicu. 

Sofoklis je "pukao", preskočio je ogradu i ušao među ljude. Zamahnuo je rukom, ali na sreću, nije nikoga pogodio. Redari i policija jedva su ga maknuli s tribine na kojoj su navijači bježali glavom bez obzira. Kad se malo primirio, objasnio je razlog "pucanja".

- Igrao sam u zaista puno dvorana diljem Europe, ali ovdje navijači jedino znaju psovati, ništa drugo. Psovati i vrijeđati gostujuće košarkaše - kazao je Sofoklis. 

Zbog incidenta čeka ga kazna od nekoliko utakmica suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • robert borić 08.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • robert borić 08.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • robert borić 08.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare