To je to što me zanima!

Milanski derbi pripao Interu! Brozović se vratio nakon ozljede

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović propustio je 33 dana zbog ozljede lista. Broz je od velikog značaja Interu, a veliku im motivaciju daje i pobjeda nad gradskim rivalom
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer igrala se nogometna poslastica, Derby della Madonnina, odnosno milanski derbi. U čak 237. utakmici kultnih rivala slavio je Inter zahvaljujući golu Lautara Martineza u 34. minuti.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović vratio se na travnjak nakon što je propustio više od mjesec dana zbog ozljede lista. 'Broz', koji je inače važna karika Intera, u igru je ušao u 74. minuti umjesto Mkhitaryana. 

Ante Rebić dobio je tek 11 minuta u porazu Milana. U igru je ušao u 86. minuti umjesto Kjaera u posljednjem pokušaju Milana da zabiju gol. Međutim, Rebić je imao samo tri dodira s loptom i nije uspio uputiti ni udarac.

KARAMOH ZABIO I OZLIJEDIO SE Jurić u borbi za Europu srušio i Udinese, Vlašić dobio 35 minuta POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Napoli nastavlja lov na titulu: Pala tri komada u Speziji 'MULJANJE' S PLAĆAMA Juventus u novim problemima: Žele mu oduzeti još 20 bodova!

Međutim, Hrvat je bio najmanji problem za Milan, koji je u nešto više od 90 minuta zapucao samo četiri puta prema golu Intera. Nijednom nisu pogodili okvir gola.

Inter je napredovao na drugo mjesto Serie A sa 43 boda, dok je Milan u velikoj krizi. U posljednje četiri utakmice imaju dva remija i dva poraza i sada su tek šesti u talijanskom prvenstvu. Prvi je Napoli s 56 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 06.02.2023.

    Bilo je pitanje vremena kada će se Milan trkački ispuhati i potonuti. Sve su izgradili na trci bez prevelike kvalitete i sada je nestalo trke a samim time i rezultata. Potonuti će skroz do kraja.

  • Beskorisnickoo imee 06.02.2023.

    Ma milan je smijurija od ekipe. Najbolji igrac im bar zadnje dvije tekme ulazi sa klupe. Ovaj rumunjski golman je garancija da ce primiti bar jedan gol po tekmi. Stavio bio 50 "jevreja" na inter i barcu, bilo je sigurno kao kuca. Sad treba vidjeti koja ce ekipa uci protiv Hotspur-a i poduplati ovih 125 "jevreja" .

  • Treewhisperer 05.02.2023.

    Btw. Tottenham sa našim Perišićem je pobijedio Man City 1:0. Da napišem to tu kad već nema izvještaja sa te tekme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare