To je to što me zanima!

Metličić: Perkovac treba ostati! Nije problem samo u njemu...

"Po meni nije bila dobra priprema, za neke utakmice, problemi su bili isti, prije svega tehničke greške. Svi su dobili nešto više vremena, pa tako mislim da treba i njemu", izjavio je legendarni kapetan
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Islanda 35-30 i tako još jedno prvenstvo završila prije podjele medalja. Ovim porazom uništene su nam sve nade za plasman u polufinale. Igra nije bila zadovoljavajuća i ostaje samo sjeta na pobjedu protiv Španjolske. Izbornik Perkovac nije preporodio reprezentaciju, ali ne smatraju svi njega krivcem za ovakav rezultat.

KALKULACIJE Je li moguće? Hrvatska mora izgubiti da bi igrala kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu?!

Petar Metličić u intervjuu za Sportklub rekao je kako on gleda na ovaj rezultat Hrvatske.

- Malo je reći da sam razočaran, baš mi je teško palo, iako nažalost smo zadnjih godina navikli. I svaki put mi sve teže i teže pada. Pričali smo prije emisije, najviše mi je žao što smo se predali, govor tijela je bio loš, nije bilo žara, želje. Ne samo danas, nego gotovo nakon svake utakmice, osim protiv Španjolske koja je očigledno bila duda varalica, a vidjeli smo da ni oni nisu pravi.

LJUTNJA VELIKANA Kaleb: Izbornik je u ruke dobio Formulu 1 i najviše razbio bolid

Proslavljeni hrvatski kapetan i jedan od vođa legendarne generacije hrvatskih rukometaša dao je svoj sud i o izborniku Perkovcu:

- Problem nije samo u Perkovcu, puno je dublji. Ima tu i većih problema na koje svi zatvaramo oči, ono što je dobro kod izbornika preuzeo je odgovornost, a sad postoje ljudi koji odlučuju o njegovoj sudbini. Po meni nije bila dobra priprema, za neke utakmice, problemi su bili isti, prije svega tehničke greške. Svi su dobili nešto više vremena, pa tako mislim da treba i njemu, bar još jedan ciklus.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Marttyn 26.01.2024.

    Metlicicu uozbilji se malo. Zasto Perkovac mora ostati ??

  • minhen1967 23.01.2024.

    pa reci u kome je problem ako ne o perkovcu

  • zof 23.01.2024.

    Hrvatska je na ovom prvenstvu imala 67 tehničkih grešaka. Apsolutni rekord. U prosjeku smo imali  preko 11 tehničkih grešaka po utakmici. Dodavali smo lopte protivnicima u ruke. pa iz toga primali kontre i lake golove.  To je dokaz i dekoncentracije i neuigranosti. Tako se ne može igrati ni na prijateljskim utakmicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare