To je to što me zanima!

Memphis dobio Miami nakon produžetaka, LeBron briljirao

Košarkaši Memphisa uspjeli su pobijediti Miami tek nakon produžetaka. Cleveland je pobijedio Denver i ostao prvi na Istoku. LeBron James zabio je 34 poena
Vidi originalni članak

U noći s utorka na srijedu u NBA ligi odigrano je pet utakmica u kojima su domaće momčadi odnijele tri pobjede, a najteže je bilo košarkašima Memphisa koji su do trijumfa nad Miamijem 99-90 došli tek u produžetku.

Cleveland je pobijedio Denver , a najbolji u redovima Nuggetsa bio je Will Barton s 29 poena i sedam skokova. Denveru je to šesti poraz u zadnjih sedam utakmica.

LeBron James je ponovo imamo sjajnu večer. Predvodio je Cleveland s 34 poena i šest skokova.

Rezultati NBA lige:

  • New York Knicks - Detroit Pistons 108-96
  • Houston Rockets - Atlanta Hawks 115-121
  • Memphis Grizzlies - Miami Heat 99-90 (nakon produžetaka)
  • Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks 131-123
  • Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 87-93
Idi na 24sata

Komentari 35

  • wwww 30.12.2015.

    Noćas sam gledao utakmicu između Thundera i Bucksa,izrazito napadačka utakmica,jako raspoloženi Bucksi su natjerali Thundera da njihove glavne vedete ubace u veću brzinu pa tako je utakmica završila na ukupno nekih 250 koševa .Vodstvo Bucksa se odlučilo igrati "small ball" tako da je njihov centar Monroe,(inače jako dobar centar u Nba) dobio manju minutažu od uobičajne,u biti s ovim su se željeli najviše fokusirati prema Westbrooku i Durantu,zato što od njih sve kreće a i završava ali na njihovu žalost Kanter je imao svoju večer pa ih je počastio sa 23 koša s tim da je jako dominirao u napadačkom skoku i pod reketom im je radio velike probleme.Ekipa Bucksa koji su jedni ove sezone skalpirali Warriorse su jedna jako talentirana ekipa ali im nedostaje vođa na terenu ili da imaju Westbrooka i Duranta u svojim redovima s nekim boljim trenerom kladio bi se da bi ih gledali u velikom finalu a ovako sam siguran da "playoff-s" neće vidjeti a što se tiče Okc jesu dobri ali tri ekipe na zapadu su po meni bolje od njih,tako da bi ih ja svrstao u rang Houstona i Toronta..

  • strmi007 30.12.2015.

    napeto

  • lovac_u_mutnom 30.12.2015.

    Jokic medju 3 najbolja rookija lige. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare