To je to što me zanima!

Melnjak: Očekuje nas utakmica slična onoj u Splitu. Atmosfera u Solunu? Bit će jako zanimljivo

Mislim da je momčad jaka, kako na terenu i glavama, tako i van terena. Dišemo kao jedno, to nam daje pravu snagu za sutrašnju utakmicu, kaže lijevi bek Hajduka
Vidi originalni članak

Nogometaše Hajduka, nakon remija bez golova na Poljudu, sutra od 19.30 sati u Solunu čeka uzvratna utakmica protiv PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige. Susret je najavio Dario Melnjak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Početak ove sezone i prva utakmica protiv PAOK-a nam daju puno toga pozitivnog, samopouzdanje i vjeru. Mislim da je momčad jaka, kako na terenu i glavama, tako i van terena. Dišemo kao jedno, to nam daje pravu snagu za sutrašnju utakmicu - kaže lijevi bek Hajduka.

O prednostima i mana PAOK-a ne želi govoriti prije susreta.

TVRDI OKO SOKOLOVO Hajduk oštećen protiv Belupa: 'Taj penal trebalo je ponoviti' PJEVAČ HIT GRUPE Prepoznajte li dječaka s fotke? 'Moj kum i mali ja. Prvo krizma, a onda učlanjenje u Hajduk...'

- Ostavit ćemo to unutar svlačionice. Ekipa koja se voli nadigravati, taktički su dobro posloženi s miksom presinga i bloka. Mislim da smo dobro odgovorili na to prošli četvrtak. Očekuje nas slična utakmica, nadam se s većim brojem šansi s našoj strani, odnosno da se vraćamo kući zadovoljniji nego PAOK.

Splićane čeka čudesna atmosfera na Toumba stadionu u Solunu, no ako je itko u Hrvatskoj navikao na uzavrelu atmosferu, to su hajdukovci.

- Osobno nisam još iskusio taj stadion, bit će zanimljivo. To može biti samo nešto pozitivno. Teško je napraviti ono što mi radimo na Poljudu iz tjedna u tjedan, pa eto, da vidimo što nas čeka. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • KK2909 16.08.2023.

    Ako igra sljedeci sastav, pobjeda 100%: Lucic Moufi-Sarlija-Diallo-Menljak Sigur-Odjidja-Benrahou Livaja

  • Hrvatska <3 16.08.2023.

    Sretno Paoku

  • Dalmatinac1911th 16.08.2023.

    Hajduk može proći, a i ne mora. Bitnije je prvenstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare