To je to što me zanima!

Hrvati dobili ovacije Engleza unatoč porazu u finalu: Teško je, najemotivniji trenuci u karijeri

Ozljeda? Dogodilo se to u prvom setu polufinala, fraktura kosti. Bilo je jako teško igrati s time dva meča. Možemo biti ponosni kako smo odigrali zadnja dva meča, kazao je Pavić
Vidi originalni članak

Nikola Mektić i Mate Pavić nisu uspjeli obraniti naslov u Wimbledonu. U drami od pet setova bolja je bila australska kombinacija Ebden/Purcell. Bez obzira na gorčinu u ustima, naši tenisači sportski su čestitali Australcima čiji je recept za pobjedu bio: "gađaj bekend Pavića, ozlijeđena mu je ruka".

- Teško je, 7-6 u petom setu. Moram čestitati dečkima na tituli, imali su nevjerojatan turnir, toliko su se puta vraćali i nakon meč-lopti, pobijedili nakon 1-2 u setovima, igrali na sjajnom nivou. Svaka im čast. Koliko god je teško, ponosan sam na zadnja dva meča. Bila su najemotivnija u mom životu - kazao je Mektić.

Hrabri Splićanin fizički nije mogao dati sve od sebe. Jako mu je teško zbog toga, no svejedno je ponosan sve što su pokazali u tom teškom periodu.

RIBAKINA DO TITULE Sjajna Kazahstanka pod palicom Hrvata osvojila Wimbledon

- Ozljeda? Dogodilo se to u prvom setu polufinala, fraktura kosti. Bilo je jako teško igrati s time dva meča. Bili smo blizu, frustrirajući je. Nisam bio na 100 posto, ali oni su zaslužili pobijediti, dobili su nekoliko mečeva preokretima. A mi možemo biti ponosni kako smo odigrali zadnja dva meča - rekao je Pavić pa nastavio:

- I zadnja stvar, želim zahvaliti svima u kutu: obitelji, djevojci, sestri. Navijali su i učinili ovo najboljim trenucima karijere. Jako smo ponosni.

Obojica su dobila veliki pljesak središnjeg terena Wimbledona.

PROBLEM ZA SRBINA? Radio je za Đokovića: 'Novak zazire od Kyrgiosova servisa'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Nisamfrajer 09.07.2022.

    Tako se igra za Domovinu.Kapa do poda dečki.Vi ste ponos Hrvatske.BRAVO!!!!!!!

  • 09.07.2022.

    A zašto njih 4 udara samo 1 lopticu, a mogli bi barem 2!

  • Tobi Tobi _____ 09.07.2022.

    volim vas ali kj bi htjeli svaku dobit ? uvijek dođe bolji ,amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare