To je to što me zanima!

Meksiko pobijedio Jamajku, a Venezuela bolja od Ekvadora

Bez obzira na pobjedu, Meksikanci su napustili teren s "grčem u želucu", jer im se teško ozlijedio kapetan Edson Alvarez, koji je već u prvom poluvremenu morao izaći iz igre...
Vidi originalni članak

Pogotkom Gerarda Arteage u 68. minuti Meksiko je pobijedio Jamajku 1-0 u utakmici Copa Americe na stadionu NRG u Houstonu, a dvoboj je zasjenila teška ozljeda meksičkog kapetana Edsona Alvareza (26).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč pobjedi, Meksikanci su napustili teren s osjećajem nelagode zbog ozljede Alvareza, koji je u suzama u prvom poluvremenu odšepao s terena. Meksiko putuje u Inglewood na sljedeću utakmicu protiv Venezuele 26. lipnja.

U drugoj utakmici dana, Venezuela je pobijedila Ekvador 2-1 u skupini B Cope America u Santa Clari u Kaliforniji. Pomoglo joj je i isključenje kapetana Ekvadora Ennera Valencije u 22. minuti zbog izravnog crvenog kartona zbog brutalnog starta na prsa Josea Martineza. Ekvador je poveo u 40. minuti golom Jeremyja Sarmienta, ali Venezuela je iskoristila brojčanu prednost i slavila golovima Cadiza (64') i Bella (74'). 

LEGENDA BARCELONE Leo Messi: Nema dileme, Real Madrid je najbolji na svijetu

U noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu igraju SAD i Bolivija (ponoć), te Urugvaj i Panama (03.00) dok se Kolumbija i Paragvaj sastaju u noći s ponedjeljka na utorak (00.00), kao i Brazil i Kostarika (03.00). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare