To je to što me zanima!

Mediji iz susjedstva priznali: 'Dinamo je pokazao da je gazda u regiji! Pregazio je Qarabag'

Znalo se kako će Dinamo igrati Ligu prvaka još prošlog tjedna kada je ozbiljan klub kao što je Qarabag ispraćen s tri gola u mreži na Maksimiru, pišu regionalni mediji nakon dominantne pobjede 'modrih'
Vidi originalni članak

Dinamo je deveti put osigurao plasman u Ligu prvaka nakon što je s 5-0 (3-0, 2-0) pobijedio Qarabag doigravanju za Ligu prvaka. Nakon što je prošle sezone nakon poraza od AEK-a (u trećem kolu kvalifikacija za LP) i češke Sparte (u doigravanju za EL), 'Modri' ništa nisu ostavili slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marko Pjaca zabio je za vodstvo i u Zagrebu i u Azerbajdžanu, a nakon autogola Silve u 53. minuti bilo je jasno kako ništa neće promijeniti ishod utakmice. Regionalni mediji puni su hvale za hrvatskog prvaka, koji se još jednom pokazao kao konkurentni europski klub i kao najsnažnija momčad u regiji.

KOMENTAR Dinamo je sada u istoj tablici uz Real, Barcelonu, City, Bayern... I još će godinama drmati HNL-om

- Jakirovićev Dinamo pokazao tko je gazda u regiji. "Modri" se u velikom stilu plasirali u Ligu prvaka - piše bosanskohercegovački portal SportSport.

- Dinamo je lako prošao dalje protiv Qarabaga. 'Modri' su poveli fenomenalnim golom Pjace i već je tada pitanje prolaza bilo riješeno. Trijumf su osigurali autogolom Silve i time čak deveti put osigurali plasman u grupnoj fazi elitnog europskog klupskog natjecanja, a time će doći i do rekordne zarade - piše Klix.ba.

'MODRI' U SJAJNOM IZDANJU Dinamo je opet u Ligi prvaka! 'Modri' pomeli Qarabag s pet golova za mjesto među elitom

Srpski SportKlub ističe kako se još prošlog tjedna znalo kako će Dinamo ove sezone igrati Ligu prvaka.

- To se znalo još prošlog tjedna kada je ozbiljan klub kao što je Qarabag ispraćen s tri golova u mreži na Maksimir - piše SK,  a s Telegrafa su dodali...

- Prvak Hrvatske zgazio je protivnika! Dinamo je na najuvjerljiviji način izbacio Qarabag. Dinamo je slavio i u Azerbajdžanu i kontrolirao utakmicu od samog početka.

EVO ŠTO SE MORA POKLOPITI Dinamo bi sljedeće sezone mogao izravno u Ligu prvaka!

Podsjetimo, ždrijeb grupne faze LP-a je u četvrtak, 29. kolovoza, od 18 sati u Nyonu. Prijenos je na Arena Sportu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Tmularemija 28.08.2024.

    Hmm kaj Zvezda ne igra LP drugu godinu za redom i kaj nije prosla jačeg protivnika neg mi????

  • Pobotchnick Leeyoobo 28.08.2024.

    I eto koeficijenta . A tamo repsetativci perija,puštskaš, sigur, raketa, i bog babuna ne mogu pobijediti ulične prodavače i konduktere...

  • To ti tak ide i to ti je ta k 28.08.2024.

    Svi priznaju samo ajdug ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare