To je to što me zanima!

Mbappé u utrci s vremenom: Propušta ogled s Nizozemskom?

Francuski nogometni savez objavio je kako Mbappé neće obaviti operativni zahvat nosa tijekom Eura, već da će nastaviti s nastupima na turniru uz pomoć zaštitne maske
Vidi originalni članak

Ky​​​​​​lian Mbappé (25), najveća zvijezda francuske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih igrača na svijetu, nije u srijedu sudjelovao na treningu Francuske, dva dana prije utakmice drugog kola skupine D Europskog prvenstva protiv Nizozemske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premda se o njegovom statusu još nije službeno oglasio Francuski nogometni savez, ovo je još jedan podatak po kojem je vjerojatnije da Mbappé zbog ozljede nosa neće igrati derbi susret skupine D protiv Nizozemske u petak. Te su dvije reprezentacije ostvarile pobjede u premijernim nastupima, Nizozemska 2-1 protiv Poljske, a Francuska 1-0 protiv Austrije. Trenutačno se Mbappé i dalje vodi kao neizvjestan za nastup u petak.

Još prije dva dana dio francuskih medija je objavio kako će Mbappé preskočiti ogled protiv Nizozemaca. Francuski nogometni savez je jedino, dan nakon susreta protiv Austrije, objavio kako Mbappé neće obaviti operativni zahvat nosa tijekom Eura, već da će nastaviti s nastupima na turniru uz pomoć zaštitne maske.

U ponedjeljak je Mbappé ozlijedio nos, u samoj završnici susreta protiv Austrije. Mbappé je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappé je morao napustiti travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • degentom 20.06.2024.

    Hrvatska moze isto dalje, samo ako ne igraju pocetnih 11😂😂

  • XM12 20.06.2024.

    Nije problem hoce li on igrati ili ne. Francuska ima dovoljno crnaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare