To je to što me zanima!

Mbappe otkrio za koji klub bi volio zaigrati: Kao dijete gledao sam svaku njihovu utakmicu

U razgovoru za Sky Sports, Mbappe je otkrio zanimljiv detalj iz svog djetinjstva, a potencijalno i otkrio za koji klub bi mogao zaigrati nakon Reala
Vidi originalni članak

Kylian Mbappé postaje slobodan igrač 30. lipnja, a sve je izglednije kako će postati novi igrač Real Madrida. Stvar je već gotovo pa riješena i Mbappé bi u Madridu trebao postati jedan od najplaćenijih igrača današnjice i jedan od glavnih igrača madridske momčadi. Mbappé je već neko vrijeme nezadovoljan u Parizu, a ove sezone odlučio je napustiti PSG.Prije dvije godine predsjednik kluba uspio ga je zadržati jednim od najvećih ugovora u povijesti nogometa.

Mbappé je u Parizu zarađivao oko 6 milijuna eura bruto mjesečno (2,7 milijuna neto) i dobio je bonus od 180 milijuna eura samo za potpisivanje ugovora, kao i dodatnih 70 milijuna na kraju svake godine ugovora, koji je trebao trajati tri godine. No, ponuđena mu je opcija da nakon dvije sezone ode besplatno, a tu je opciju odlučio iskoristiti. U razgovoru za Sky Sports, Mbappé je otkrio zanimljiv detalj iz svog djetinjstva, a potencijalno i otkrio za koji klub bi mogao zaigrati nakon Reala.

- Talijanski nogomet? Nikad se ne zna. Oduvijek sam govorio - ako ću ići u Italiju, ići ću u Milan. Kao dijete gledao sam svaku utakmicu i bio strastveni navijač. Cijela moja obitelj, svi smo navijali za Milan - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mentalist1 29.05.2024.

    Logicno, drugi najveci europski klub u povijesti, nakon reala.

  • Bero ninja 29.05.2024.

    Dođi u dinamo, na klupu i gledaj našeg vođu Petka možda neš naučiš hehe

  • Tomislav-81 29.05.2024.

    Onda bolje idi u taj propali kineski klub !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare