To je to što me zanima!

Mbappe o optužbi za silovanje u Švedskoj: 'To je apsolutna laž!'

Danas je nova klevetnička glasina počela paliti internetom od strane švedskog medija Aftonbladet. Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je nedopustivo, piše u priopćenju kojeg je Mbappe poslao AFP-u
Vidi originalni članak

Francuska nogometna zvijezda Kylian Mbappe tvrdi kako je žrtva lažnih vijesti, nakon što je u švedskim medijima objavljeno kako je policija pokrenula istragu o navodnom silovanju u hotelu u Stokholmu gdje je francuski napadač s prijateljima proveo dvije noći.

Napadač "Tricolora" i Real Madrida je od srijede do petka s prijateljima bio u posjetu Švedskoj, odsjevši u jednom hotelu u središtu grada.

U četvrtak se zabavljao u noćnom klub V, a u petak je napustio švedsku zračnu luku Bromma privatnim zrakoplovom.

Silovanje je navodno počinjeno u četvrtak navečer "u središtu Stockholma - objavio je Aftonbladet.

- Policija je prihvatila prijavu nakon što je žena zatražila liječenje - dodaje list, koji nije naveo tko je osumnjičen u ovom slučaju.

- Aftonbladet nema informacija da je neka osoba trenutno osumnjičena za kazneno djelo - prenosi švedski list.

Prema fotografijama koje je objavio Aftonbladet, policija je u ponedjeljak bila ispred hotela u kojem su odsjeli Mbappe i njegova pratnja. Štokholmska policija nije željela "niti potvrditi niti demantirati" ovu informaciju, koju je također kontaktirao i AFP.

Dio francuskih medija je naveo kako je Mbappe bio je u hotelu u kojem su se ovi navodni događaji dogodili, no nema naznaka da je izravno ili neizravno umiješan.

Suočen s razmjerima koje ova afera počinje poprimati na društvenim mrežama, posebno u Francuskoj, oglasio se i Mbappe.

- Lažne vijesti. Ovo postaje toliko predvidljivo, samo da bi publika pratila - napisao je napadač Real Madrida.

- Danas je nova klevetnička glasina počela paliti internetom od strane švedskog medija Aftonbladet. Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je nedopustivo. Kako bi se stalo na kraj ovom metodičkom uništavanju imidža (Kyliana Mbappea), poduzet će se sve potrebne pravne radnje za ponovno utvrđivanje istine i gonjenje svih osoba ili medija uključenih u moralno uznemiravanje i klevetnički tretman Kyliana Mbappea - objavio je francuski napadač u priopćenju za tisak poslanom AFP-u.

Cijela ova priča pojavila se uoči skorašnjeg saslušanja oko 55 milijuna eura neisplaćenih bonusa i plaća koje je PSG-u naloženo platiti Mbappeu.

PSG je odbio platiti iznos i žalio se na odluku. Žalbeno povjerenstvo je u utorak, međutim ne očekuje se da će slučaj definitivno biti riješen jer će obje strane imati mogućnost novih žalbi pred Francuskim nogometnim savezom (FFF), Francuskim nacionalnim olimpijskim i sportskim odborom (CNOSF) ili Industrijskim sudom.

Francuski prvak je ovaj slučaj kratko prokomentirao.

- Nećemo ništa komentirati, zadržat ćemo svoje dostojanstvo, PSG nema vremena za gubljenje s ovakvim tračevima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 14.10.2024.

    Koji lik... toliko je bio ozljeđen da nije mogao igrati za reprezentaciju ali je bio dovoljno zdrav da se ide sprdati u Švedsku. Još je dao izjavu kako će igrati samo bitne utakmice za reprezentaciju. Moglo bi biti problema sa ovim likom jer si je malo previše umislio.

  • Palmanova 14.10.2024.

    Da zamijenili su ga u hotelu.umjesto sobe 23 bila je soba 24.🤣nevin ko i Penaldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare