To je to što me zanima!

Mbappe: Došlo je novo vrijeme, era Ronalda i Messija je gotova

Nedjelja, 16 sati, Argentina vs Francuska, Lionel Messi vs Kylian Mbappe. Kralj protiv prijestolonasljednika. I bitka dva suigrača iz Paris SG-a za svjetski nogometni poredak
Vidi originalni članak

Cristiana Ronalda riješio se još u grupnoj fazi, kad je CR7 završio na klupi Portugala. Luku Modrića je, nažalost, sam eliminirao. Jer da je Hrvatska ušla u finale, Luka bi opet bio kandidat za Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva.

Diega Maradonu definitivno će i nedvojbeno preteći ako u nedjelju podigne pehar. Jedini koji mu nedostaje da svima dokaže da je najveći argentinski nogometaš svih vremena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostala je još jedna velika bitka koju Leo Messi mora dobiti. Ona protiv mlade, nadiruće zvijezde Kyliana Mbappea. Prije četiri godine sučelili su se već u osmini finala i Francuzi su se poigrali s 'gaučima'. Ovaj put sve djeluje malo drugačije.

Nedjelja, 16 sati, Argentina vs Francuska, Lionel Messi vs Kylian Mbappe. Kralj protiv prijestolonasljednika. I bitka dva suigrača iz Paris SG-a.

Posljednja je to šansa da Messi (35) osvoji svjetski naslov, dok ga je Mbappe (23) ugrabio već kao tinejdžer prije četiri godine u Rusiji. Tada je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača SP-a, Modrić je dobio Zlatnu loptu, a Messi otišao kući rano, uz premišljanja hoće li se uopće odvažiti u još jedan pokušaj.

- Ja ću osvojiti Ballon d'Or - najavio je Mbappe u intervjuu za New York Times u rujnu i dodao:

- Uvijek kažem da sanjam o svačemu, nemam granica. Naravno da stiže nova generacija, a Ronaldo i Messi prestat će igrati.

A Messi je o klupskom suigraču rekao:

- Kylian je drugačiji igrač, zvijer, jak jedan na jednoga, traži prostor, vrlo je brz, puno zabija. Kompletan je igrač i dokazuje to godinama i nastavit će dokazivati i u dolazećim godinama - rekao je Messi o svom klupskom suigraču.

Je li to vrijeme došlo? Taj trenutak u kojem će i službeno i simbolično Mbappe sjesti na tron i označiti kraj ere Ronalda i Messija? 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • PLAVOOKO_1 16.12.2022.

    Amen! Napokon!

  • tutko 16.12.2022.

    imam osjecaj da ce slomiti mbapea a da ni karton nece doboti

  • mrak1 15.12.2022.

    Navijam za Messia ali ne i za Argentinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare