To je to što me zanima!

Marokanski boksač je uhićen zbog zlostavljanja dviju žena

Saadu su za seksualni napad koji se navodno dogodio još u srijedu optužile dvije sobarice. Saada se na OI u Riju trebao natjecati u kategoriji do 81 kilograma
Vidi originalni članak

Marokanski boksač Hassan Saada (22) uhićen je u Olimpijskom selu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje dviju žena, objavila je policija u Rio de Janeiru u petak.

Saadu su za seksualni napad koji se navodno dogodio još u srijedu optužile dvije sobarice.

Saada se na OI u Riju trebao natjecati u kategoriji do 81 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Crusader_ZG 06.08.2016.

    Kaj očekivati od goatfuckera? Nemogu se suzdržati čak ni kada su na najvećem sportskom natjecanju , te samim time pod povećalom javnosti. A koliko je takvih, koji čak ni nisu poznati sportaši ušlo u Europu. Merkelice, kujo debela izdajnička.

  • Ana90_1 06.08.2016.

    Zašto uvijek Marokanci?!? Među uhićenima za zlostavljanje žena na proslavi Nove Godine u Kölnu prednjače Alžirci i Marokanci. Znatno je veća mogućnost da će Marokanac u Švedskoj ili Njemačkoj počiniti silovanje nego državljani tih zemalja. Prije samo par dana marokanski nogometaši su napastovali maloljetne Šveđanke (http://www.moroccoworldnews.com/2016/07/192266/moroccan-youth-football-team-disqualified-sexually-assaulting-swedish-girls/). Zašto uvijek Marokanci?!?

  • rashomonn 06.08.2016.

    Šta ćeš navika, tamo su tako naučili. Ako ženska neće šakom u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare