To je to što me zanima!

Marko Livaja najbolji sportaš Dalmacije: Nadam se da ćemo ovdje konačno donijeti titulu

Rijeka je dovela dosta novih igrača, imaju i novoga trenera s novim pristupom, sigurno da će nam biti teško, ali vjerujem da ćemo se u nedjelju vratiti na naš uobičajeni put pobjeda.
Vidi originalni članak

Još jedno individualno priznanje stiglo je u vitrinu Marka Livaje. Najbolji igrač i strijelac Hrvatske nogometne lige proglašen je i najboljim sportašem Dalmacije u protekloj godini. No svjestan je i sam Livaja kako individualna priznanja u kolektivnom sportu malo vrijede, broje se trofeji...

GOLOVI S UTAKMICE VIDEO Pogledajte kako je Livaja u 85. minuti donio pobjedu

- Nisam očekivao da ću biti izabran. Do sada sam uglavnom dobivao nagrade koje su bile vezane uz nogomet, ovo je prva nagrada koju sam dobio u konkurenciji kolega iz drugih sportova, i stvarno mi je čast biti u društvu sportaša koji su osvajali olimpijske, svjetske i europske medalje. Mislim da je njima puno teže, da nemaju tako dobre uvjete kao mi, a i prepušteni su sami sebi, u kolektivnom sportu je ipak drukčije - kazao je Livaja, koji je naslijedio cijelu plejadu sportaša koji su se okitili ovom laskavom nagradom, a prvi među njima bio je njegov legendarni igrač Hajduka Bernard Vukas.

OPET NAJBOLJI Livaja: Velika čast je kada te protivnici izaberu. Cilj? Ha, zna se, želimo osvojiti naslov...

- Čast je primiti ovu nagradu, ona mi je dodatni poticaj da radim još više i da pomognem klubu da postigne što bolje rezultate. Nadam se da ćemo u Dalmaciju donijeti ono što svi priželjkujemo, a to je naslov prvaka.

Poraz u Puli već je polako zaboravljen, Hajduk se okrenuo pripremama za jadranski derbi, u nedjelju u 17:30 na Poljudu gostuje Rijeka.

- Bilo bi dobro zaboraviti poraz iz Pule, ali Istra je još uvijek u mislima... Nadajmo se da je taj poraz djelovao na nas, punih pet mjeseci nismo bili poraženi i možda nas taj korak unatrag koji smo napravili u Puli probudi i da nakon njega napravimo dva koraka naprijed već u nedjelju protiv Rijeke – kaže Livaja i dodaje:  

HAJDUK ZAVRŠIO PRIPREME Livaja: Leko je odličan, Dinamo neće cijelo vrijeme biti na tom nivou. Jesam li nervozan? Nikad

- Rijeka je dovela dosta novih igrača, imaju i novoga trenera s novim pristupom, sigurno da će nam biti teško, ali derbi je utakmica koja se igra s posebnim žarom. Očekujem našu dobru utakmicu, pred našim navijačima i vjerujem da ćemo se u nedjelju vratiti na naš uobičajeni put pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 03.02.2023.

    U nadi je spas a Nada je najveća kuja

  • peroprco 03.02.2023.

    Marko ne može hodati 90 minuta po travnjaku i očekivati da on donese titulu,smiješno

  • kicovz 03.02.2023.

    i ja se nadam eurojackpotu ,tako da 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare