To je to što me zanima!

Mario Hezonja se poigrava strpljenjem hrvatskih navijača

Nitko nije potvrdio, ali ni demantirao vijesti da Hezonja propušta Eurobasket u Areni. Suigrači šute, no navijačima se neće svidjeti što mu je NBA važniji od reprezentacije
Vidi originalni članak

Ma bolje da ne znate, bio je opis sastanka Marija Hezonje, njegova agenta i Velimira Perasovića, izbornika hrvatske reprezentacije.

Sjedili su zajedno sat vremena, poslije čega nije bilo službenih komentara, ali nitko ne demantira vijesti o tome da najveći hrvatski talent propušta Eurobasket. I priliku da se predstavi hrvatskoj publici u prvoj fazi.

- Ne postoji nikakva klauzula u ugovoru kojom bi te NBA klub mogao natjerati da propustiš veliko natjecanje s reprezentacijom - prokomentirao je Roko Ukić, bivši član Toronto Raptorsa i Milwaukee Bucksa, tezu da je Orlando Magic naredio Hezonji da se odmah u kolovozu priključi ostatku momčadi i tako propusti EP u Zagrebu.

- Jedino što ti mogu napraviti jest stvoriti pritisak. U smislu da će netko drugi na tim treninzima uzeti tvoje mjesto u ekipi, a ti bi mogao ispasti iz planova - dodaje Ukić.

Ni igrači koji su u Svetom Martinu na pripremama reprezentacije ne znaju što je s Hezonjom, “svi ionako šute o tome”, no zato su sve glasnija mišljenja navijača. A malo je reći da im se nije svidjelo što je novoj hrvatskoj zvijezdi važniji NBA od reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • downtown 18.07.2015.

    hezonji je pobogu tek 20 godina , to je još dijete i po meni je normalno da se misli oko svega ovoga jer važnija je njegova buducnost u NBA od ovoga eurobasketa na kojem ionako necemo igrat vaznu ulogu . bolje da se on priprema za nba i da dobije povjerenje u orlandu samim tim ce nam svima bit korisniji u buducnosti , i sebi i nba-u . a usopredbe hezonje i drazena petrovica su besmislene i pogledi na nacionalni dres su drugaciji jer generacija drazena petrovica je igrala za tada euforicnu tek osamostaljenu republiku hrvatsku , a danasnji igraci igraju za nazalost iskvarenu nam i korumpiranu hrvatsku

  • Bagy_1 18.07.2015.

    novi gordan giriček, ako sad ne igra ne treba nam ni u budućnosti... ako je on toliko superiooran kako i sam kaže onda će bez problema dobit miutažu u magicu i bez njihovih priprema.

  • buco7 18.07.2015.

    Sad će pokazati koliki je karakter, jer stalno mu to ističu. Ako te klub može ucijeniti i ti popustiš pritisku nema ništa od tebe. Dovoljno si labilan i njima je jasno da sa tobom mogu raditi šta hoće. Izabrali su te petog na draftu, pokaži im da te moraju poštovati. Jer ako se sam ne poštuješ neće te ni oni poštovati. Ako si kvaliteta za NBA igrat ćeš bez obzira na ucjene, a ako nisi možeš preskakati eura koliko hoćeš ništa od tebe. Euro je u tvojoj zemlju, odluči se više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare