To je to što me zanima!

Marco Reus zabio gol, asistirao, i počastio cijeli stadion pivom

Reus je sve unaprijed isplanirao, a nije objavljeno koliki je račun za tu čast, ali pretpostavlja se da je to platio oko 120 tisuća eura
Vidi originalni članak

Marco Reus, omiljeni nogometaš Borussije Dortmund, u subotu  je pivom častio sve gledatelje svoje oproštajne utakmice u Bundesligi.

- Sve sam unaprijed isplanirao i sve je ispalo savršeno, neizmjerno sam zahvalan za svu ljubav koju su mi navijači ukazali - rekao je Reus nakon što je zabavio i počastio više od 80.000 ljudi na Borussijinom stadionu.

NEĆE VIDJETI EURO Šokantna preobrazba zvijezde Borussije: Evo kako se zapustio

Da sve bude kao u priči, na terenu se pobrinuo i sam Reus, koji je u 4-0 pobjedi Dortmunda nad Darmstadtom zabio gol i imao jednu asistenciju. Nakon utakmice klub je na Instagramu objavio fotografiju Reusove poruke navijačima koja je glasila: "Hvala vam na svemu, oproštajno pivo na moj račun." Nije objavljeno koliki je račun za tu čast, ali pretpostavlja se da je to platio oko 120 tisuća eura. 

'MODRI' IMAJU INTERES Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Reus (34) ovo ljeto napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina provedenih u klubu, ali neće odmah objesiti kopačke o klin jer će karijeru nastaviti u klubu čije ime još nije objavljeno. Za Borussiju je odigrao 428 utakmica i postigao 170 golova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • šb-dn 19.05.2024.

    Legenda, šteta ozljeda.

  • Grande1 19.05.2024.

    najtezi nogomet pristaju igrat velikani poput, s 34 godine iniesta, reus, s 35 xavi, messi, s 36-7 ronaldo ... a modric s 38-9 i dalje među najjačima, priprema se za finale lp i vodit ce hrvatsku na euru.. nismo svjesni i nikad necemo bit kakav je igrac nas luka

  • pegla4 19.05.2024.

    Znači pivo im je duplo jeftinije nego kod nas 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare