To je to što me zanima!

Manchester United izgubio od Brightona u zadnjim minutama!

O poništenom golu Garnacha za vodstvo Uniteda još će se pričati... Argentinac je samo trebao smjestiti loptu u mrežu, ali pogodio je suigrača Zirkzeea koji je bio u zaleđu. Poništili su gol, a United je izgubio...
Vidi originalni članak

Manchester United poražen je u drugom kolu Premier lige od Brightona 2-1 u nevjerojatnoj utakmici odigranoj na Community's stadionu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Galebovi" su poveli u 32. minuti golom bivšeg igrača Uniteda Dannyja Welbecka, ali u drugom poluvremenu su "crveni vragovi" zaigrali znatno bolje. U 60. su stigli i do izjednačenja kada je Diallo pucao iz blizine, a lopta od Brightonova braniča promijenila smjer i ušla u gol. U 73. dogodila se bizarna situacija u kojoj je Unitedu na kraju poništen gol.

Naime, Garnacho je s lijeve strane izbačen u poziciju iz koje samo treba smjestiti loptu u praznu mrežu. Međutim, nije ju najbolje zahvatio i lopta je na putu prema golu pogodila Zirkzeea koji je bio u malom zaleđu i gol je poništen! Da je Nizozemac izbjegao kontakt s loptom gol bi vrijedio, ali Garnacho ga je jednostavno pogodio.

Tu lošoj sreći za United nije kraj, jer je u 95. minuti João Pedro zabio za 2-1 i pobjedu Brightona. U idućem kolu momčad Erika ten Haga igra protiv Liverpoola doma, a Brighton ide u goste Arsenalu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • direktni crveni karton 24.08.2024.

    nova sezona, a u unitedu sve po starom

Komentiraj...
Vidi sve komentare