To je to što me zanima!

Mamić ponovno divlja: 'J... ti Joca Amsterdam mater'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravko Mamić ponovno je sve iznenadio novim napadom na novinare. J... ti Joca Amsterdam oca i majku! Čuješ li me? J... ti on mater, viče Zdravko
Vidi originalni članak

U 13.04 sati u prostorije Dinama s novinama pod rukom ušao je Zdravko Mamić. Sjeo je pred mikrofone i očekivana konferencija za novinare je mogla početi.
- Teško je biti normalan. Većini se unaprijed ispričavam ako malo 'omanem' - upozorio je na samom startu Zdravko.
Prvo je pročitao priopćenje i prokomentirao ga kratko.
- Ako ciklički pratite klub onda vidite da se taj pakao na Maksimiru uvijek događa dan, dva prije važnih utakmica - u uvodu je rekao Mamić. A onda je krenuo pravi šou.
- Koncentrirajte se, počinje predstava - najavio je pa nastavio:
- Kad Dinamo izgubi, onda je kriv Mamić, a to je ortodoksna i umobolna mržnja prema meni i Mamićima čija je posljedica rušenje kluba. Čim je Zoran došao u Uefu inzistirao je na detektoru laži. To je kao da vaše očeve i djedove optuže da su sudjelovali u pomoru na Jasenovcu. Pa Zoran je bio kapetan Dinama, kapetan u Njemačkoj, treći na svijetu, a SN donose to na osam strana jer je neki 'cvrkutalo' spomenuo blizu Allianz Arene Zokija Mamića. Na razgovorima u Uefi su bili još neki iz brončane generacije, tamo je bilo stotine Hrvata. Reći ću samo da je tamo bio i Ivan Turina jer je pod sumnjom utakmica Dinamo - Arsenal (0-3). Zanimalo ih je jesam li ja u poluvremenu ušao u svlačionicu i tražio da puste utakmicu Arsenalu - pričao je Zdravko. A onda je krenuo napad na novinare.
- J... ti Joca Amsterdam i oca i majku! Čuješ li me?! J... ti on mater. Još jedanput mi ga spomeni p... li ti materina nepismena. Jedno je demokracija, jedno je sloboda govora, ali ovo što vi radite... - divljao je Zdravko obračajući se novinaru Večernjeg lista Igoru Flaku zbog navodne usporedbe s Jocom Amsterdamom.
Da je Dinamo prije objavio da je Zoran bio na razgovoru u Uefi možda bi Mamići izbjegli cijelu neugodnu situaciju, a Mamić i tu vidi neprijatelje.
- Zar bi ja sve naše aktivnosti trebao objaviti? Ali znam za Ćirin iskaz Uefi. To ne bi ni o neprijatelju rekao. Eto ti Hrvata. Ne treba ti ni četnik, a niti Ahmeđidan ili kako se već zove (op.a., Zdravko misli na Mahmouda Ahmadinejada, predsjednika Irana) kad ti je Ćiro prijatelj i kum - zaključio je Mamić.

'SVE JE ČISTO, ZOKI JE SAMO SVJEDOK'
Uefa je preko HNS-a molila da Zoki dođe u statusu svjedoka i da iskaz. Situacija je potpuno čista. Skandalozno je pričati da sam se ja nalazio po parku i nešto dogovarao. Deseci igrača i sportskih djelatnika je dolazilo tamo na razgovor, rekao je kratko Damir Vrbanović.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • VjekoOkman 26.02.2011.

    hahahah ma stace degen hahahaha ljudi iman SAMO JEDNO PITANJE.. ovako, jedan lik je komentira na ovaj video pod korisnickin imenon torcida_dinamo... ajte molinvas nek mi neko objasni koji k* torcida ima veze sa dinamom ? oce njemu iko priopćit da su torcida i bbb 2 navijacke skupine a ne 1 ? hahhah

  • đenka01 26.07.2010.

    hahhahahahaha..svaka mu čast...................

  • nogometas05 26.07.2010.

    Nka im je rekao,vecina to i zasluzuje cuti..obicni provokatori zeljni ekskluzive!

Komentiraj...
Vidi sve komentare