To je to što me zanima!

Mamić je zaplakao primajući priznanje u Širokom Brijegu

Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg i dobijemo javno priznanje, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Javna priznanja Zlatna plaketa "Grb grada Širokog Brijega" dodijeljena su na svečenoj sjednici Gradskog vijeća, a među nagrađenima je i Zdravko Mamić, koji se i obratio u ime dobitnika ovog priznanja.

U emotivnom je govoru izvršni predsjednik Dinama zahvalio na dodjeli javnog priznanja i pozvao na jedinstvo hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

- Dinamo je institucija. Godine 2011. obilježili smo 100 godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg, u drugu državu tako da kažem, i ovdje dobijemo javno priznanje! Širokobriježani, pokazali ste veliku hrabrost dodijelivši mi ovu nagradu. Da, bio sam u zatvoru, mnogi se sada udaljuju od mene, ali vi ste baš u ovom trenutku meni dali javno priznanje. Od srca vam hvala - rekao je, između ostaloga, Zdravko Mamić koji je govorio i za koga treba glasovati na sljedećim izborima u Hrvatskoj:

- Vi svi koji nemate hrvatsko državljanstvo ili putovnicu, odmah je izvadite jer kucnuo je čas. Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih.

- Bio sam sinoć na misi devetnice na Brijegu, vjerujte mi, bio sam jako dirnut, zaplakao sam! Dvaput u životu samo sam zaplakao na misi, kad je papa Benedikt bio u Zagrebu 2011. i sinoć u Širokom Brijegu. Nisam očima mogao vjerovati kada sam vidio toliko svijeta i, posebno, toliko mladih - zaključio je kroz suze Zdravko Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • GJURO 13.08.2015.

    Maminjo je zakon, kao i Bandić, naravno. Zoki plači, i odbrojavaj si dane do silaska s vlasti, dolaze Hrvati

  • ernesto6 13.08.2015.

    krokodilske suze

  • Qurcy Ban 13.08.2015.

    Mamiću mogu priznati samo da ima stila (što se tiče obleke)

Komentiraj...
Vidi sve komentare