To je to što me zanima!

Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija

Jadranski derbi nije oduševio navijače sjajnim nogometom, a dogodio se i jedan incident tijekom utakmice koju je na Rujevici pratilo više od 7500 gledatelja. Naime, jedan je gledatelj pljunuo prema Ivanu Rakitiću...
Vidi originalni članak

Rijeka i Hajduk podijelili su bodove u Jadranskom derbiju koji je završio bez golova i puno uzbuđenja na Rujevici. Utakmicu je na riječkom stadionu gledalo 7505 gledatelja, a ona nije prošla bez incidenata. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Naime, nakon susreta isplivala je snimka kako je jedan maloljetni gledatelj s ograde istočne tribine u 68. minuti pljunuo prema Ivanu Rakitiću, proslavljenom hrvatskom reprezentativcu koji je ovog ljeta zamijenio Saudijsku Arabiju za Split. Raketa ga nije vidio, prepustio je loptu suigraču koji je izveo aut.

GALERIJA FOTO Ajme, što je ovo?! Livaju i Petkovića u EA FC 25 ni mater ne bi prepoznala! A tek Baturina...

Rakitić se nakon utakmice javio navijačima kratkom porukom i poručio kako moraju ostati usredotočeni na njihov cilj, a to je osvajanje prvenstva.

SAŽETAK JADRANSKOG DERBIJA Pogledajte što su sve Riječani uspjeli promašiti protiv Hajduka

- Intenzivan Jadranski derbi, ali ostajemo fokusirani na naš cilj. Hvala svim navijačima na nevjerojatnoj podršci - napisao je 'Raketa'.

Idi na 24sata