To je to što me zanima!

Maestro je neumoran: Modrić se vratio s Maldiva i prionuo na posao. Igrat će već u petak?

Svi su dobro, svi su spremni za utakmicu. Naravno da će prednost dobiti igrači koji su više trenirali proteklih dana. Željeli smo im dati odmora nakon finala i utakmice za treće mjesto, rekao je Ancelotti
Vidi originalni članak

Poraz u polufinalu ga je pogodio. Htio je Hrvatsku još jednom odvesti u finale Svjetskog prvenstva i isprati onu bol iz Rusije. Pa pokušati ispisati povijesti, dograbiti se zlata. Argentina je bila prejaka, uslijedio je neugodni Maroko u borbi za treće mjestu, a na kraju je oko vrata Luke Modrića osvanula brončana medalja. Druga svjetska. Sva ta tuga momentalno je nestala. Odigrao je maestralan turnir, oš jednom je pokazao kakva je klasa i s 37 godina, a Hrvatska da je nogometna velesila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon još jednog veličanstvenog dočeka u Zagrebu pred stotinu tisuća ljudi, Luka je s obitelji odjurio na Maldive na godišnji odmor, no nije imao puno slobodnog vremena na raspolaganju. Manje od deset dana uživao je s obitelji, pokušavao probaviti sve što se dogodilo u posljednjih mjesec dana i punio baterije za nastavak sezone.

Hrvatski maestro ogroman je profesionalac, a s takvim pristupom je i napravio veličanstvenu karijeru. Carlu Ancelottiju je po završetku SP-a obećao da će biti na raspolaganju za utakmicu protiv Valladolida u 15. kolu La Lige koja se igra 30. prosinca. Talijan ga je odbio, poručivši mu da se odmara, ali Luka ne može protiv sebe.

Kapetan 'vatrenih' se u četvrtak pojavio na treningu Real Madrida zajedno s francuskim nogometašima Camavingom i Tchouamenijem koji su izgubili finale od Argentine. Nasmijan i sjajno raspoložen stigao je na travnjak kampa Valdedebas pa zasukao rukave i dao se u žestoki rad. To je Luka. Primjer kako se postaje najbolji na svijetu. 

Želi zaigrati već u petak pa teško da će ga i Ancelotti spriječiti. 

- Svi su dobro, svi su spremni za utakmicu. Naravno da će prednost dobiti igrači koji su više trenirali proteklih dana. Željeli smo im dati odmora nakon finala i utakmice za treće mjesto. Da budemo iskreni, nisu imali puno vremena za odmor. Vratili su se danas, mogu igrati sutra, ali još ćemo ih testirati. Odlučit ćemo tko treba odmor - kazao je Ancelotti. 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • edo0308 29.12.2022.

    Kapetane povedi nas opet 2024

  • svi u ku.... 29.12.2022.

    Luka puno zdravlja i sreće !

  • Antitovar * *_433 29.12.2022.

    Dinamovac je to....

Komentiraj...
Vidi sve komentare