To je to što me zanima!

M. Ančić: Sa Edbergom se pripremam za povratak!

MARIO ANČIĆ TRAŽI NOVI POČETAK. Nakon bolesti i pripravničkog staža u odvjetničkom uredu Mario se vraća na teniski Tour nakon 10 mjeseci
Vidi originalni članak

Sjajno je u Švedskoj. Već prema tradiciji, kod Fredija smo (Rosengren, bivši trener, nap. a.) i atmosfera je sjajna. Tu su brat Ivica i kondicijski trener Mirko Krolo. Jako smo zadovoljni, rekao je Mario Ančić (25) nakon poslijepodnevnog treninga u Vaxjou.
U gradu od 50.000 stanovnika, u kojem su odrasle teniske legende Mats Wilander i Jonas Bjoerkman, Mario traži novi put. Početkom 2007. godine prebolio je mononukleozu, ali je čak šest puta nakon toga imao problema sa zdravljem.
- Razgovarao sam s Magnusom Normanom, koji ima iskustva s povratkom, te mi je rekao da je najvažnije da počnem igrati i uhvatim što više mečeva. Evo, baš sam jučer trenirao malo i s Edbergom, radili smo na volejima - rekao je Mario, koji se vraća na Tour nakon deset mjeseci.
Prije tri godine Mario je bio među najboljim tenisačima svijeta. Danas je tek 95. na Touru.
- Povratak u deset najboljih? Ne želim ni razmišljati. Najvažnije je da se počnem kotrljati - izjavio je Mario, koji je u odvjetničkoj kancelariji Turudić u Zagrebu odrađivao pripravnički staž.




ČILIĆ IMA POTENCIJALA ZA FINALE GRAND SLAMA

Marin je vrlo dobar tenisač. Ima potencijala. Možda i za finale Grand Slama. Najvažnije je da nastavi igrati, rekao je Mario Ančić o Marinu Čiliću, kolegi iz Davis Cup reprezentacije.
- Ekvador kod kuće sjajan je ždrijeb za našu momčad. Kasnije nas očekuje derbi protiv Srba ili Amerikanaca i bit će zanimljivo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_37063 19.12.2009.

    dobro dosa nazad

  • ico121 19.12.2009.

    samo naprijed Mario....

Komentiraj...
Vidi sve komentare