To je to što me zanima!

Luka Modrić kao kapetan poveo Real protiv Milana i lucidnim dodavanjem oduševio navijače

"Modrićeva dodavanja vanjskom su poezija. Trebala bi biti izložena u svim nogometnim akademijama i školama diljem svijeta", oduševljeno su pisali navijači na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Real Madrid poražen je od Milana (1-0) u prvoj pripremnoj utakmici prije početka sezone, a Luka Modrić (38) odigrao je prvih 45 minuta za "kraljeve". Započeo je u prvoj postavi na mjestu desne osmice i s kapetanskom vrpcom poveo Real. Igrao je vrlo dobro, a sredinom poluvremena oduševio gledatelje lucidnim dodavanjem kojim je u priliku izbacio Frana Garciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači su na društvenim mrežama oduševljeno pisali o Modrićevom potezu. 

"Ovo izgleda tako jednostavno da vjerojatno svi misle da to mogu izvesti", napisao je jedan korisnik, a drugi otišao još korak dalje. 

"Modrićeva dodavanja vanjskom su poezija. Trebala bi biti izložena u svim nogometnim akademijama i školama diljem svijeta", oduševljeno je konstatirao. 

Jedini gol na utakmici zabio je Samuel Chukwueze (25) u 55. minuti. Novopridošli Endrick (18) započeo je također u prvoj postavi Reala i odigrao prvo poluvrijeme, dok je Kylian Mbappé (25) još na odmoru. Milanu je ovo treća prijateljska utakmica nakon Rapida (1-1) i Manchester Cityja (3-2). Još će igrati protiv Barcelone 7. kolovoza i Monze 13. ovog mjeseca, a u sezonu će krenuti protiv Torina doma 17. kolovoza. 

S druge strane, "kraljevskom klubu" je ovo bila prva pripremna utakmica i odigrat će još dvije (Barcelona 4.08. i Chelsea 7.08.) prije utakmice europskog Superkupa protiv Atalante 14. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • grunfastičan 01.08.2024.

    Mišek mali

  • zorozimba 01.08.2024.

    Ništa slično nije viđeno na nogometnim terenima....daj ne pretjerujte.

  • 01.08.2024.

    Najveci nogometni klub na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare