To je to što me zanima!

'Luka Modrić je svjetska klasa, ali bit ćemo dobri i bez njega'

Hoće li Tottenham biti konkurentan ako Modrić ode? Hoće!, ispucao je Islanđanin kojeg je ovog ljeta Tottenham doveo iz Hoffenheima za točno osam milijuna funti
Vidi originalni članak

Jedan od pretendenata na mjesto u Tottenhamovoj momčadi koje je dosad pripadalo Luki Modriću, 22-godišnji Islanđanin  Gylfi Sigurdsson , misli da će londonski nogometni Premierligaš iduće sezone dobro gurati i bez Luke Modrića ako ga ne bude...

- Hoće li Tottenham biti konkurentan ako Modrić ode? Hoće! - ispucao je Islanđanin kojeg je ovog ljeta Tottenham doveo iz Hoffenheima (preko Swanseaja gdje je bio na posudbi) za osam milijuna funti.

- Modrić je svjetska klasa, a kada ste svjetska klasa, onda vas žele najveći klubovi, klubovi poput Real Madrida.

- No, Tottenham je isto tako velik klub koji, čak i da izgubi vrhunskog igrača poput Modrića, uvijek može dovesti nekog drugog.

- Nije baš na meni da komentiram puno o tome jer sam nov u klubu, no ono što znam jest da je Modrić fantastičan igrač koji je za Tottenham uistinu činio velike stvari – zaključio je Sigurdsson, koji je zabio gol za Tottenham u jučerašnjoj (srijeda) prijateljskoj pobjedi (2-0) protiv trećeligaša Stevenagea samo desetak minuta nakon što je, na poluvremenu, ušao u igru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 1skrlet 19.07.2012.

    Ovo nije jos jedan komentar na clanak o mogucem Modricevom transferu.

  • Folirant 19.07.2012.

    Sigurdsson se razbahatio ili se to meni cini :D a nemre igrat za madagaskar

  • tomovic66 19.07.2012.

    prodajem prasce

Komentiraj...
Vidi sve komentare