To je to što me zanima!

Luis Ibanez blizu povratka u hrvatski nogomet, želi u Jarun!

Luis Ibanez odigrao je 162 utakmice za Dinamo, bio je jedan od omiljenih igrača. Potom je igrao za Crvenu zvezdu, bio je i u Turskoj, Zrinjskom, Grafičaru... Sada bi se trebao vratiti u hrvatski nogomet
Vidi originalni članak

Prošle godine bilo je vrlo blizu. Luis Ibanez bio je na pragu dolaska u Jarun, no nešto je negdje puknulo i transfer je propao. Ovaj put Lucho opet pregovara s Jarunom i kako stvari stoje, mogao bi potpisati za Jarun.... 

Argentinac s beogradskim Grafičarom ima ugovor do 30. lipnja, a nakon isteka ugovora rebao bi se pridružit Lekinoj momčadi u pripremama za sljedeću sezonu. Naime, Lucho i čelnici Jaruna su sjeli, pregovarali, no Ibanez ima ugovor s Grafičarom, koji mora odraditi do kraja. Odnosno, ne može potpisati dok mu ne istekne ugovor.

Ibanez je za Dinamo odigrao 162 utakmice i zbog srčanosti i borbenosti bio je jedan od omiljenih igrača. Posebno ga je krasio odličan udarac, na kojeg se nerijetko odvažio i s preko 30 metara. Jedan od najupečatljivijih golova mu je bio na Poljudu, kada je s lijeve strane prebacio golmana Hajduka i zabio za 2-1. Bilo je to u derbiju 2013. godine. 

- Nekoliko dana prije te utakmice su mojim najmilijima provalili u kuću, pa sam taj gol posvetio njima - rekao je Ibanez. 

Ibanez se u Hrvatskoj u vjenčao s Mateom Alegić, a ima dvoje djece Thiaga (9) i Mathiasa (6). Lucho se vratio u Zagreb kako bi se sin Thiago ovdje rodio. Danas, Thiago je vrlo talentiran, bio je proglašen igračem turnira i igra za Dinamo, a obožava hrvatsku reprezentaciju. U Dinamu će na ljeto početi igrati i Mathias, pa će prezime Ibanez opet krasiti Dinamov dres.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • daleko najjaci 16.06.2023.

    Sta Jarun nije jezero? 🤔

  • The River 16.06.2023.

    Sta kazu zvezdasi koje obozavaš?

  • Dinamo Zagreb najveci Hrvatski klub Dinamo Sampion 16.06.2023.

    Kakvu golcinu je zabil Ibanez ajdugu u poljudu...tovari jel se sjecate?...💙💙💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare