To je to što me zanima!

Ludnica u Münchenu! Slovenci 'provocirali' Srbe, a oni su pod prozorom zapjevali: Izađi, mala

Srbi su zaplesali karakteristično im užičko kolo, dok su se Slovenci okrenuli gastronomskom 'podbadanju', a sve je prošlo u dobroj atmosferi
Vidi originalni članak

Užičko kolo i deseci tisuća srpskih navijača na ulicama Münchena! Prije utakmice između Slovenije Srbije na ulicama njemačke prijestolnice je navijačka ludnica, a navijački tabori nadjačavali su se - glasnicama i gestama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako su Srbi zaplesali karakteristično im užičko kolo, a okupljeni na trgu su zapjevali i Njemici koja je otvarala prozor u stanu. Cijeli je trg zagrmio stih pjesme Ferida Avdića 'Izađi mala', a gospođa im je s visine mahnula i pozdravila ih.

Slovenski su se navijači odlučili za gastronomsko 'bockanje' te je jedan od njih napravio natpis s porukom "kranjske kobasice bolje su od ćevapa'. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VojislavMikic 20.06.2024.

    ljudi pa to je samo sport ,ako si odvojio novac da odes na par utakmica sa prijateljima i da se osecas lepo nemoj onda gluposti da pravite ,to sto su srbi i slovenci napravili to je bilo za primer nikakvih svadja odmerili snage navijanjem pa su onda svi zajedno lepo se proveli i popili po koju ,niko nezxeli da se tuce i razbiva necije glave,, hajmo komsije sretno vam bilo u sledecoj  utakmici

  • DarioDario11 20.06.2024.

    Teška šumadija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare