To je to što me zanima!

Lučić otišao na operaciju, a na gol Hajduka ide 19-godišnjak!

S obzirom na to da je Hajduk ispao iz konkurencije za oba trofeja, na nivou kluba je dogovoreno da Ivan Lučić obavi operaciju što prije, kako bi što spremniji dočekao početak nove sezone...
Vidi originalni članak

Ivan Lučić ipak će odmah obaviti operaciju koljena i neće biti na raspolaganju treneru Juri Ivankoviću za preostale utakmice ove sezone. Dogovor je postignut na razini cijelog kluba, obzirom da Hajduk više nije u utrci za trofeje, nema ni previše smisla Lučića dalje muči s nastupima, bolje da se planirani zahvat obavi što prije, kako bi se što prije oporavio i pripremio za sljedeću sezuonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da se kapetan Lovre Kalinić još uvijek nije oporavio od ozljede lakta, na gol bi protiv Osijeka trebao stati Borna Buljan (19) koji je ove sezone branio i za Solin u drugoj ligi, a nedavno se vratio nakon problema s kvadricepsom. Drugi golman bit će 17-godišnji Raul Bezeljak.

S njima dvojicom i Kalinićem, koji bi se uskoro trebao oporaviti, Hajduk će ipak imati dovoljno golmana za završnicu sezone, a što će biti u sljedećoj, to je pitanje za novo vodstvo kluba. Hoće li Kalinić i Lučić ostati u konkurenciji, hoće li se vratiti Sentić, hoće li Hajduk kupiti nekoga... otvoreno je pitanje.

Osim Lovre Kalinića i Ivana Lučića, privremeni trener Jure Ivanković neće moći računati ni na Melnjaka, Žapera i Livaju, dok su upitni Zvonimir Šarlija i Filip Uremović. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Fico68 12.04.2024.

    a dica igraju gospe ti.na mladima svit ostaje?ajmoooo dinamo rasturit goricu sutra?tovari se ionako rasoadaju.nego di ste sad ajdukovci ovde na 24sata?sutite sad ili kmecite

  • Mr. White 12.04.2024.

    Sretno Luciću, brzo nam se vrati!!Najbolji HR golman! 🔴🔵 HŽV!

  • wetwetwetwetw 12.04.2024.

    kad pomisliš da klupska politika ne može biti jadnija, eto opet hajduka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare