To je to što me zanima!

Lovren pronašao novi klub, karijeru će nastaviti u Grčkoj

Lovren je već prihvatio PAOK-ovu ponudu i spreman je za novi izazov u karijeri u Grčkoj, a ostalo je još nekoliko sati da Lyon i grčki klub zaključe formalnosti i dogovore transfer
Vidi originalni članak

Ugledni insajder Fabrizio Romano objavio je kako će hrvatski nogometaš Dejan Lovren (35) karijeru nastaviti u grčkom klubu PAOK-u. Time će oba stopera 'vatrenih' iz Rusije zaigrati u Grčkoj, s obzirom na to kako je Domagoj Vida (35) od 2022. u redovima AEK-a. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Lovren je u siječnju 2023. napustio ruski Zenit nakon skoro tri godine. Vratio se u Lyon u koji je došao iz Dinama za devet milijuna eura 2010. godine, a 2013. je prešao u Southampton za 10 milijuna eura. Godinu kasnije kupio ga je Liverpool za 25,3 milijuna eura. 

Romano je javio kako su Lyon i PAOK počeli razmjenjivati dokumente, a valja istaknuti kako ljetni prijelazni rok u Grčkoj završava u četvrtak, 11. rujna, stoga nije ostalo još puno vremena kako bi klubovi zaključili formalnosti i dogovorili transfer. 

Lovren je već prihvatio PAOK-ovu ponudu i spreman je za novi izazov u karijeri u Grčkoj. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 78 utakmica, a oprostio se od "vatrenih" u veljači 2023.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare