To je to što me zanima!

Lokomotiva svladala Bjeloruse u 1. kolu play-offa Lige mladih

Momčad Nikice Jelavića pobijedila je Dinamo Minsk 2-1 golovima Utrobičića i Đurkovića. Uzvratna utakmica igrat će se u Sesvetama na stadionu Sv. Josip Radnik iza zatvorenih vrata
Vidi originalni članak

Juniori Lokomotive pobijedili su bjeloruski Dinamo Minsk 2-1 u prvoj utakmici prvog kola nokaut faze Lige prvaka mladih. Za razliku od vršnjaka iz zagrebačkog Dinama, mlada momčad Lokomotive ne igra u grupnoj fazi, već u nokaut fazi, a ovo je bila utakmica druge runde.

Lokomotiva je dobro otvorila današnju utakmicu i povela već u 8. minuti golom Ante Utrobičića. U prvom poluvremenu gosti su imali izgledne prilike preko Sokolovskog i Žečka, ali nisu uspjeli svladati Maroja Kostopeča, vratara lokosa.

U 68. minuti Artem Sokolovski zabio je gol za izjednačenje. Nakon primljenog pogotka, Lokomotiva je ponovno pojačala pritisak, a Zagrepčani su nanizali nekoliko kornera pred golom bjeloruske momčadi, no nisu uspjeli stvoriti pravu priliku za pogodak. Remi je ostao na semaforu sve do 83. minute, kada je nakon dugotrajnog pritiska Noel Đurković postigao gol i donio konačan rezultat utakmice.

Mlade lokose sada čeka uzvratna utakmica, koja će se na zahtjev Dinamo Minska igrati u Sesvetama 27. listopada na stadionu Sv. Josip Radnik. Budući da je bjeloruski klub službeni domaćin te utakmice, ona će se odigrati iza zatvorenih vrata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare