To je to što me zanima!

Lino: S ovim igračima možemo biti prvaci svijeta u siječnju! Ali najbolje da ih vodi naš čovjek...

Čuo sam da Sigurdsson ima privatne probleme, ali čudno mi je da nije bio s igračima u Olimpijskom selu. A na terenu nismo znali što igramo, igra nam je bila u neredu, izgubili smo našu najveću vrijednost, kaže Lino Červar
Vidi originalni članak

Što reći, a ostati pozitivan nakon svega. Teško jer ni na što nije sličilo to što smo od rukometa pokazali u Parizu. Imali smo mjesec dana priprema, luksuz koji izbornici dobiju svake četiri godine, a dobili smo samo jedan veliki nered na terenu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 48

  • branimir220250 07.08.2024.

    nismo sami vrh u rukometu, a nismo ni za otpisati, imamo kvalitetne igrače i nedostaje uigranost.❌❌❌❌🎶

  • landoflunatics 07.08.2024.

    Meni se čini da tu nema kvalitete, a apetiti su nam kao kada smo bili super moćni. Činjenica da mijenjamo trenere u zadnje vrijeme a nijedan ne uspijeva nešto napraviti, potvrđuje to.

  • ivan91zg 07.08.2024.

    Lino je bez sumnje veliko ime hrvatskog rukometa, napravio je puno dobroga ali je i ogroman ego, Lino o kakvoj zlatnoj medalji vi pričate? Budimo jednom u životu realni, ovi igrači su eurospki prosjek što i rezultati potvrđuju. Prosječni igrači, šoštarić i mihić su čak i ispodrprosječna krila, zapucali su u zbroju brat bratu 20 zicera njih dvojica, nančinović prosječan pivot kao i šipić, srna i klarica imaju talenta ali još su tanki, duvnjak je klasa ali ima 37 godina, cindrić vječno indisponiran za reprezentaciju, jedino za kog se može reć da je klasan igrač je martinović. Suma sumarum, uz golmana i 2 klasna igrača , ne možeš uć u borbu za medalje, ovo je naša realnost, dobro je da smo uopće i otišli na OI jer je i to visilo, odnsono, pukom srećom smo upali na kvalifikacijski turnir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare