To je to što me zanima!

Lino Červar: Ovo je nešto nedoživljeno, baš kao san

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dule je mašina, još malo i mogu ja u mirovinu, rekao je Balić o svom 'prirodnom nasljedniku' Duvnjaku nakon što je Furija pometena
Vidi originalni članak

Slavlju paklenih na tribinama je svjedočio i Slaven Bilić sa sinom Leom.
- Ovo je fenomenalno. Momcima svaka čast, stvarno su odigrali vrhunsku utakmicu u vrhunskom ambijentu. Uživao sam od prve do zadnje minute. Svi su bili odlični, a ja bih kao laik izdvojio Alilovića i Duvnjaka.
- I Lackovića - dodao je Leo.
Ispred svlačionice neopisiva gužva, brojni čestitari na čelu sa Zoranom Gopcem. Prvi je utrčao Ivano Balić, u prolazu dobacivši
- Dule je mašina, još malo i mogu u mirovinu - pohvalio je fenomenalnog Duvnjaka, koji je odigrao utakmicu života.
- Naježio sam se još u svlačionici kad sam čuo huk sa tribina. Ovo neću nikad zaboraviti. Kad te nosi 12.000 fenomenalnih navijača, moraš igrati kao u transu.
U transu je bio i izbornik Červar. Tijekom utakmice je pokušao uvesti u igru kažnjenog Duvnjaka, kasnije je na putu do press konferencije zalutao na tribine.
- Ovo je nedoživljeno, svakome je san igrati u ovakvom okruženju. Što više reći,  kad su igrači sve rekli na terenu – rekao je presretni Lino, a Igor Vori zaključio:
- Pokazali smo da znamo igrati obranu. Borili smo se 'ko manijaci', igrali fenomenalnu obranu i zasluženo pomeli Španjolce.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HrvatskaHrvatima 22.01.2009.

    Čino je kralj da veceg nema,jos malo pa cemo vidjet i osmijen na negovom licu xD

  • gmolak 22.01.2009.

    Eto šta je,diste sad svi vi šta ste pljuvali po Lini i govorili mu da ode? Čovjek je kralj i možeš ti imati ne znam kakve dobre igrače ako nemaš dobrog i kvalitetnog trenera koji ima viziju igre. I da ništa ne osvoje nitko mu ništa nemože prebaciti jer je hrvatska rukometna repka već godinama na samom vrhu svijeta. E da nije line nebi bilo ni paklenih!

  • god of war 22.01.2009.

    ali vražiji suci,nemogu nikako da njih nespomenem..mislim,cijli svijet je gledalo prijenos,siguran sam u to,i može se vidjet da nas žele pokras i da igraju protiv nas! ali naši lavovi se nisu dali,i dan uoči prvenstva sam napisao\"Svijetu,dobrodošli u pakleni pakao\"..nema predaje,idemo do kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare