To je to što me zanima!

Poljska protiv Hrvatske na Opus Areni bez najveće zvijezde?

Najveća zvijezda Poljske Robert Lewandowski upitan je za utakmicu Lige nacija protiv Hrvatske. Protiv Škotske igru je napustio u 72. minuti zbog ozljede, a izbornik Michał Probierz tek će odlučiti hoće li riskirati s njim
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju u 20.45 dočekuje Poljsku na Opus Areni u sklopu drugog kola Lige nacija. Dok su "vatreni“ u prvom kolu izgubili od Portugala 2-1, Poljaci su uspješno apsolvirali prvi nastup pobjedom protiv Škotske 3-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Szymański je već u osmoj minuti zabio za vodstvo Poljaka nakon asistencije Lewandowskog, a u 44. minuti i sam Robert Lewandowski iz penala povećao je vodstvo na 2-0. Škoti su se u nastavku susreta vratili u igru zahvaljujući Napolijevom dvojcu, Gilmouru i McTominayu. Zalewski je u 97. minuti iz penala zabio za konačnu pobjedu Poljske 3-2.

U OSIJEKU PROTIV POLJSKE HNS-ov šef sudaca bio mu je mentor, a sad sudi Hrvatskoj RIJEČ STRUČNJAKA Strupar za 24sata: Matanović me oduševio, ma taj je dečko budućnost hrvatskog nogometa

Igračem utakmice proglašen je iskusni napadač Lewandowski, no on je morao napustiti igru u 72. minuti zbog ozljede. Prilikom izlaska s terena, poljski kapetan bio je u bolovima, a veliko je pitanje hoće li nastupiti protiv Hrvatske. Kako navode poljski mediji, Lewandowski je pod velikim znakom pitanja, a odluku o njegovom nastupu donijet će nakon posljednjeg treninga. Ako napadač Barcelone bude osjetio ikakve bolove, izbornik Michał Probierz ostavit će ga na klupi u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tomislav-81 07.09.2024.

    I ti si polako za penziju!!

  • KTŽ 07.09.2024.

    Molio bi sve koji ponekada nesto prokomentiraju na 24 sata da napisu koji su to treneri koji bi po njima mogli voditi nasu reprezentaciju jer mozda Dalic nije najbolji svijetski trener ali rezultati su tu ima tu teskih poraza ali u globalu on je nas najuspijesniji trener uz rame sa Tucakom u vaterpolu ,sa Novoselom u kosarci ,ako mislite na Ķeka onda jedino za njega sa ovih blizih nam prostora prst gore a tko drugi volio bi čuti !

  • Šipumiloma 07.09.2024.

    Ni to neće pomoći .... ako obrana bude ko zadnjih par tekmi a u napadu Krama nista ne zabije loše nam se piše ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare