To je to što me zanima!

L'Equipe: Hrvati su legitimni kandidati za zlato na turniru

L'Equipe u tekstu pregleda favorita piše o hrvatskoj kandidaturi za zlato. Podsjeća na sjajan učinak na pripremama te na igrače poput Bogdanovića, Šarića i Tomića
Vidi originalni članak

Aco Petrović za 24sata je rekao kako će biti čudo ne osvoje li Francuzi Eurobasket. Francuski L'Equipe uzvraća s komplimentima. 

"Hrvatska je legitimni kandidat za zlato", stoji u tekstu koji piše ugledni francuski list. 

Hrvatska od 21 sat u zagrebačkoj Areni otvara EP protiv Slovenaca. L'Equipe u tekstu pregleda favorita na ovom turniru na kojem je Hrvatska jedan od domaćina piše o nekoliko razloga zašto bi se Hrvate trebalo gledati kao potencijalne prvake.

Prvi razlog je učinak na pripremama. Francuzi podsjećaju kako je momčad Velimira Perasovića pobijedila u svih devet pripremnih utakmica, a uz Hrvatsku takav omjer u prijateljskim utakmicama uoči Eurobasketa ima još samo Španjolska. 

L'Equipe podsjeća i na igrače poput Bogdanovića, Šarića i Tomića koji mogu donijeti prevagu u ključnim trenucima. Od ostalih favorita, uz naravno Francusku, L'Equipe piše kako bi Španjolska i Srbija mogle do kraja, dok su favoriti iz sjene Italija, Njemačka, Grčka i Turska. 

Hrvatska je posljednju medalju na velikim natjecanjima osvojila 1995. godine. Točno 20 godina prošlo je od atenske bronce na EP-u. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • prcoje 06.09.2015.

    neznam kako su glavni favoriti kad kapetana više nema?!

  • kristijan kc 05.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • piksa123 05.09.2015.

    polako sa izjavama

Komentiraj...
Vidi sve komentare